Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz vs Ziggs

Jeesup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zastanawiam się nad w/w dwójką, interesuje mnie laning phase, który z tej dwójki ma większe szanse gdy zostanie ściśnięty na linii i którym będzie przyjemniej mi się grało. Który z nich radzi sobie lepiej z maną. I najważniejsze którym można iść na inne linie?

Opublikowano

Tak zauważyłem w grach że w last game Fizz robi rozpierdziel wszędzie a Ziggs raczej trzyma mida tylko. Fizz jest dobry killer bo zadaje im większy dmg, im mniej hp ma cel więc jest mniejsza szansa że Ci spierdoli. Co do many się nie wypowiadam.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Częściej widuje Fizz'a na normalach. Ziggs jest mocny ma fajny dmg, jednak dobrze opanowany Fizz moim zdaniem jest lepszy.

Kolejny "Lol'owiec" a co... ;)

Tylko narazie 21 lvl :3

Opublikowano

Fizz bardziej opiera się na ściągnięciu ADC na combo,a z kolei Ziggs robi konkretny zamęt w team fight'cie ponieważ jego skille opierają się na obrażeniach obszarowych.

Do tego warto dodać iż fizzem można roamować,ziggsem też ale w mniej efektowny sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...