Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mogę odwołać się od bana?

Mistyk55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc wczoraj chciałem się zalogować do NFS world jak co dzień, wpisuje e-mail i hasło, po czym naciskam Enter aż tu nagle wyskakuje mi komunikat: ,,Aktualnie masz zakaz dostępu do gry. Skontaktuj się z działem pomocy". Wszedłem na moją pocztę i dostałem wiadomość od EA(po angielsku), a w niej było napisane, że (przetłumaczylem w Tłumaczu google, więc mogą być błędy),,Określiliśmy, że samochód poruszał się w sposób i / lub prędkości, która jest poza naszym normalnych parametrów w grze, a po dalszych badań wykryliśmy wzór gry, który daje niesprawiedliwą przewagę nad innymi graczami poza przeznaczone na gry mechanika. a tekst poniżej ktory przeczytałem, przyprawił mnie o palpitację serca (Naprawdę) : ,,W związku z powyższym mamy trwale zablokowany dostęp do Need for Speed ​​World. ( cały czas Tłumacz Google). Czy mogę się jakos od bana odwołać, jeżeli tak to na jakiej stronie (proszę o link). A i jeszcze jedno - na główną stronę NFS World też nie mogę się zalogować; są niby jakieś problemy z moim kontem ;(
PS. Używałem jedynie Pursuit Bota, ale z tego co wynika z treści nie ma nic z tym wspólnego ;(
Z góry WIELKIE WIELKIE dzięki ;(

Opublikowano

Napewno nie używałem innych hacków 100% tylko Pursuit Bot. Dzięki za link tak wogóle, ale gdzie jest na tej stronie coś na temat banów czy coś takiego, bo nie moge, albo nie umiem znaleźć?/

Opublikowano

Musisz napisać jako inny temat. Piszesz swoje zażalenie i w ciągu 2 tygodni je rozpatrują (bynajmniej powinni).

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Musisz napisać jako inny temat. Piszesz swoje zażalenie i w ciągu 2 tygodni je rozpatrują (bynajmniej powinni).

dobrze powiedziales bynajmniej ale znajac EA albo to bedzie trwalo miesiac albo wcale nie rozpatrza :P to tak na pocieszenia :D

76561198125755300.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja wczoraj grałem se na hack by GMZ. Skończyłem grać o godzinie 1.30 mniej więcej. Z gry wyszedłem normalnie. Dzisiaj wchodzę i mam bana, a na poczcie nie mam wiadomości, a na stronę NFSW normalnie się loguję.

Gdzieś wyczytałem, że to może być ban na 72h.

Opublikowano

Ja wczoraj grałem se na hack by GMZ. Skończyłem grać o godzinie 1.30 mniej więcej. Z gry wyszedłem normalnie. Dzisiaj wchodzę i mam bana, a na poczcie nie mam wiadomości, a na stronę NFSW normalnie się loguję.

Gdzieś wyczytałem, że to może być ban na 72h.

Grałeś sobie na gmz czyli co robiłeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...