Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands 2 - 10 powodów, dla których warto zagrać

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Machnąłem taki film o grze Borderlands 2:

Dziw wielki, że na mpc nie ma osobnego działu dla Borderlandsów - czyżby seria nie była w Polsce zbyt popularna? Ktoś grał i się przejechał? A może są tutaj fani Borderów? A może - ale tylko może - udało mi się kogoś zachęcić do zainteresowania się tą grą? :D 

Opublikowano

No powiem tak gra jest genialna + i - według mnie:

+Dużo zbierania amunicji/kasy i tych takich fioletowych/różowych do black market aby ulepszyć trochę postać.(wspomniane w filmie)

+Czytałem że jest ok 16 mln różnych kombinacji bonusów w broniach w filmie nawet jest mówione że sięgają milionów. :)

+Fabuła dla mnie jest nawet ciekawa choć nie wciągałem się mocno w fabułę.

+Grafika komiksowa to jest coś fajnego jak dla mnie.

+Drzewko w którym udoskonalamy postać od zwiększenia hp do zwiększenia zadawanego dmg.

+Każda postać jest dobra, dla mnie najlepiej się gra commando z tego powodu że ma działko. xD

+Z angielskiego mam słabe oceny (1/2/3 xD) lecz da się grać bez znajomości angielskiego.

+Tak jak w filmiku świetny multiplayer. :-)

+Tak jak w filmiku (po raz któryś) gra nawet wygląda ładnie na minimalnych ustawieniach więc na stare/słabe pc też się nada.

+Zabawne teksty i robocik który nam pomaga. 

+Grę można przejść mając mniej więcej 25-30lv.

+Po przejściu gry można grać dalej aż wbije się maksymalny poziom.

+Dodatki które są dobre bo dają więcej gry a sama fabuła do przejścia jest długa (jak dla mnie.)

+Za zaj3bistość. :P

A teraz minusy:

Dla mnie gra ma małe minusy:

- Minus taki że nie ma minusów. ;/

Naprawdę warto zagrać w grę, bardzo polecam wciąga na masę godzin. !(Tak jak w filmiku było powiedziane że przejście gry zajmuje nawet od ''25 do 100 godzin''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...