Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od paru dni mega spadek fps na bolu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie, od kilku dni praktycznie nie jestem w stanie meczu zagrać na bolu. komputer jest dobry i7 16ramu etc... nigdy wczesniej nie było kłopotu, stery najnowsze ba nawet system stawiałem. problem pojawia się zarówno na vipie jak i na enforce. mam średnio 5-20 fpsów w grze... na customach problem nie wystepuje, skrypty te co zwykle, czyli w sumie nic specialnego jakis reborn/evadee takie tam pierdoły, specialnie nic nie dodawałem a i starałem sie odpalać tylko jeden skrypt np sam reborn.. problem nie znika. dopiero jak wyłacze bola  problemu nie ma... to coś od tego patcha sam nie wiem reinstal lola systemu nic nie pomógł... ktoś coś jakieś pomysły?

Opublikowano

ja tez tak mam. mysle ze to jest spowodowane tym ze client lola jest obciazony skryptami

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic

Wyjeb BoL z %appdata%, wywal BoL z regedit.

Wyjeb cały folder z BoL'em i wszystko na nowo.

Przeczyść kompa MAM'em.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ja mam skrypty i jeszcze nową mapę lola :/

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic

Wyjeb BoL z %appdata%, wywal BoL z regedit.

Wyjeb cały folder z BoL'em i wszystko na nowo.

Przeczyść kompa MAM'em.

misiu, brałem pod uwagę fakt że w mojej pace jest burdel nie mały i pobierałem rożne paki bola z forum ;) oczywiście appdata itd zawsze czyszciłem. mało tego z tego wszystkiego nawet paste termoprzewodzacą wymienilem na nową i przeczyściłem wiatraki... nawet jak odpale free bola i np sac revamped to nie da sie nic zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...