Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skrzyni bassowej (bass reflex)

NoLimited

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie posiadam skrzynię bassową aktywną Peiying  PY-BC250X, powiem że jak na te 400W bardzo ładnie gra, schodzi nisko i w samochodzie następuje rezonans :D

Ale szukam czegoś dużo mocniejszego coś co rozłoży mojego pasażera na kolana :D

coś co zagra lepiej niż " Pioneer TS WX301 12 800W"

Ale i nie chcę za drogiej skrzyni, po prostu oczekuje mocnego jebnięcia i bassu, bo słucham dubstepu/electro-house i rapu.

Coś w tym stylu:

Freestylers - Cracks (Ft. Belle Humble) (Flux Pavilion Remix) - YouTube

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jako takich skrzyń basowych to nie znam i nie polecam. Ale jakbyś miał miejsce na dwa subki. Pioneer TS-W3004SPL. Jest moc ;) Trzeba się liczyć tylko z zakupem wzmacniacza i dobrego źródła no i zrobienia zabudówki. Chyba że takowe już się posiada, wtedy sama przyjemność :) No i koszta. Trzeba liczyć się z marżą i trochę poszperać, jak chcesz wyrwać w dobrej cenie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ogólnie temat już można zamknąć, bardzo stary jest a ja już mam swoje cudeńko ;-D w Dualu. 2200W/1100RMS :D

Chyba że ktoś chce wiedzieć jaki głośnik i ilo litrową skrzynkę zrobiłem, do tego jaki wzmak za ile i jakie kable.

I jakie drobne poprawki musiały być zrobione pod maską, żeby to grało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...