Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbombiony statek, i jego załoga.

Maxio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ogarniam nowy tryb w Ca > FT > z tym statkiem i potrzebuje wiedzieć//dowiedzieć się :

- Gdzie mogę buteleczki znaleźć mniej więcej.

- Jak zabić te skurczysyny co mają znaczek radioaktywny nad głową, najlepszy sposób (tak strzelania próbowałem, +400 naboi i efekt ... brak)

Liczę na was, mam nadzieję że to drugie ktoś wie ;x

[*]

Opublikowano

To on żyje i do ca wraca ;o xD

Co do butelek znajdują się one w szufladach, tych takich jajach, szafach itp. Dokładnie Ci nie powiem, ale z czasem zapamiętasz to :)

Co do bossow, oni są praktycznie nie do rozpie*dolenia, pamiętam, że raz ja z 2 pompami +koło z minigunem i legionem męczyliśmy się i dupa. Tak czy siak taka jest taktyka, że 1 osoba bierze go na siebie, gdy kończy się runda on pada :)

/pw.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zbierasz tam kasiorke w pierwszych rundach, i na przedostatnią/ostatnią powinieneś mieć wystarczająco by kupić shylock shotgun za 15k. Najłatwiej ubić babkę-bossa, na resztę szkoda ammo;P nie kupuj też żadnych badziewnych turretów, jedynie hp jakbyś miał mało..

Opublikowano

Ten FT jest jednym z moich ulubionych, po 5 grach już będziesz się orientował, bo buteleczki są losowo w różnych miejscach, najczęściej szufladki, torby, kąty. Na Shylocka poświęcisz dużo kasy, więc radzę Ci nie kupować, tylko przy rundzie z Zombie wyrzucać gas palny i dokupować amunicję, w ten sposób można szybko wbić max punktów, małym nakładem pracy. Przed tymi bossami się ucieka, a nie bije z nimi :P

Opublikowano

No też zajażyłem co nieco w 3ciej rundzie się z nim bawił, i z noża go (zahaczanie boxa), z turrami nie wiedziałem a co do kasy to jak harpagany na nią lecą, więc przy 4K całę grę idzie grać ;3 Tylko ammo i hp, w sumie hp bo ammo ciągle pada ;3 Dziękuje Panowie, sprawdzę to - tematu nie zamykam, jak ktoś coś chce dopowiedzieć śmiało.

[*]

Opublikowano

Niektóre zielone fiolki sie bugują jest takie jedno miejsce gdzie zamiast być na powierzchni to jest pod nią i nie idzie tego wyciągnąć, a co do tych super zombi to da je radę ubić tylko trzeba sporo amunicji jakieś 3-4 miniguny (1500-2000) ammo idzie na 1. A i jak by ci się nie udało zdobyć wszystkich fiolek to musisz na końcu ubić te super zombiaki żeby mapka się pomyślnie skończyła.

Opublikowano

Niektóre zielone fiolki sie bugują jest takie jedno miejsce gdzie zamiast być na powierzchni to jest pod nią i nie idzie tego wyciągnąć, a co do tych super zombi to da je radę ubić tylko trzeba sporo amunicji jakieś 3-4 miniguny (1500-2000) ammo idzie na 1. A i jak by ci się nie udało zdobyć wszystkich fiolek to musisz na końcu ubić te super zombiaki żeby mapka się pomyślnie skończyła.

już się nic nie buguje przecież..chwilę temu naprawili

minigunem szkoda ich bić, trzeba uzbierać 15k na shylocka i 2 magazynki stykną na babkę-zombiaka jak w heada walisz

a te zombiaki na końcu to wątpię że da radę, szczególnie że teraz mało kto gra tego ft xD

Opublikowano

Nagrodę na ft dostaje sie za przejście na najwyższym poziomie ?          

I na hard, ale mniejszy dmg ma ten gaz wtedy, tzn. inny item trochę ;)

Za extreme masz tą stężoną bombę, a za hard po prostu bombę zwykłą. :D

[*]

Opublikowano

I na hard, ale mniejszy dmg ma ten gaz wtedy, tzn. inny item trochę ;)

Za extreme masz tą stężoną bombę, a za hard po prostu bombę zwykłą. :D

Ten lepszy gaz dobre żniwo robi. Nawet na QR się przydaje.

Opublikowano

Ten lepszy gaz dobre żniwo robi. Nawet na QR się przydaje.

Znaczy incediary tak robi żniwo, na QR nie wiem ale jak miałem ten z Extrima to nic DMG nie leciało, normalnie na eliminacjach to lepsze niż granat HE. ;))

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...