Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co nowego na Survival+Wojny gildii?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Po raz kolejny witam MPCforum i dział "Minecraft - Zarządzanie serwerem".
Otóż chciałbym zwrócić się do Was z pytaniem:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Co chcielibyście zobaczyć nowego w trybie Survival+Wojny gildii? Wiem, że
takie pytania padają praktycznie codziennie, ale chodzi mi tutaj o coś
naprawdę konkretnego, z przyszłością dla sceny SV+WG, a zarazem nie trudne
w wykonaniu. - To tyle ode mnie, liczę na Wasze ciekawe pomysły!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Z tego działu 75% ludzi ma własne serwery więc to chyba oczywiste, że nikt ci nie poda orginalnego pomysłu :)

@topic 

Receptury

Nowe craftingi 

Opublikowano

- Drop ze stone (nie oryginalne ale ważne)

- Drop prosto do eq (nie oryginalne ale przydatne :D)

- Itemy zabitego niech wpadaja do eq zabójcy (Nwm czy oryginalne czy nie ale nie będzie sprzeczek o to kogo są itemy zabitego xD)

- Generatory kamienia - Niszczy je na stałe wybuch i zloty kilof (Nie oryginalne ale przydatne)

- Generatory Obsa - Niszczy je na stałe wybuch i zloty kilof xD (Nwm czy oryginalne ale przydatne napewno xD)

- Ranking gildii i graczy na TAB (Nie oryginalne ale fajne xD)

Tyle udało mi się wymyślić xD

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

- Drop ze stone (nie oryginalne ale ważne)

- Drop prosto do eq (nie oryginalne ale przydatne :D)

- Itemy zabitego niech wpadaja do eq zabójcy (Nwm czy oryginalne czy nie ale nie będzie sprzeczek o to kogo są itemy zabitego xD)

- Generatory kamienia - Niszczy je na stałe wybuch i zloty kilof (Nie oryginalne ale przydatne)

- Generatory Obsa - Niszczy je na stałe wybuch i zloty kilof xD (Nwm czy oryginalne ale przydatne napewno xD)

- Ranking gildii i graczy na TAB (Nie oryginalne ale fajne xD)

Tyle udało mi się wymyślić xD

Parę opcji z Twojej odpowiedzi użyję. Like

Ja chciałbym zobaczyć jakieś fajne pro elo Klasy na serwerze, i nowe craftingi dla danych klas.

A po co Ci klasy na Survival+Gildie? Wg. mnie to jest zbędne.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

Nowe przedmioty np:

Kasaka 

itp

Autorskie pluginy oczywiscie

Cos w stylu samouczka (oprowadza cie po spawnie, mowi o komendach itd) :)

Opublikowano

Nowe przedmioty np:

Kasaka 

itp

Autorskie pluginy oczywiscie

Cos w stylu samouczka (oprowadza cie po spawnie, mowi o komendach itd) :)

Zastanawiam się nad nowymi przedmiotami, ale nie wiem czy to jest aż tak potrzebne... Zobaczymy.

Jeżeli chodzi o autorskie pluginy to będą... :)

Edit: Jeżeli chodzi o samouczka to są tabliczki/holographic napisy z komendami dla graczy, itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...