Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ Steam co pobrać ;D

killerelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. xD 

Zacznę od tego ,że planuję kupić DayZ (Jako dodatek do Army 2)..

I tu zaczyna się problem ponieważ nie wiem co "KUPIĆ"

Tych arm jest cała kupa i czy mógł by mi ktoś

wytłumaczyć jak mam "pobrać" tą grę ? tak krok po kroku  :P 

(Co mam kupić jak zainstalować itp.)

I drugie pytanie.

Czy zadziała mi spokojnie na max detalach ?

Komp ma w środku  :) 

GeForce 640

Intel Core i3-3240 @ 3.40GHz.

6,0GB RAM

Z Góry Dziękuje..  B) 

--

Opublikowano

Musisz kupić Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead, a po pobraniu ich pobrać mod DayZ który jest za darmo na steamie. :-) Na maksymalnych może akurat być problem, ale na wysokich ze spokojem. ;)

Opublikowano

Kupujesz Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead następnie w google wyszukujesz DayZ Commandera i pobierasz. Potem to już prosto instalujesz tym programem DayZ i dołączasz do serwerów.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Kupujesz Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead następnie w google wyszukujesz DayZ Commandera i pobierasz. Potem to już prosto instalujesz tym programem DayZ i dołączasz do serwerów.

DayZ Commander nie jest już aktualizowany, więc nie da rady grać z nim na serwerach z najnowszą wersją. ;) Obecnie najlepszym sposobem jest pobranie wszystkiego za pomocą steama. ;)

Opublikowano

A jaka jest najnowsza wersja ? Ja używam DayZCommandera i gram na prawie pełnych serwerach :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

A jaka jest najnowsza wersja ? Ja używam DayZCommandera i gram na prawie pełnych serwerach :D

Nie wiem od dawna nie grałem w moda, ale wiem że jest. Prędzej czy później zostanie wprowadzona na innych. Na polskim PL 4639 już jest od dawna z tego co widziałem. Na nowej wersji tworzy nam się nowa postać ze względu na zmianę jakiegoś id który ułatwia banowanie. :P

Opublikowano

Zanim temat nie został zamknięty jeszcze chciałem się zapytać czy mogę kupić ARMAII: Combined Operations ? bo wyjdzie taniej o 5 euro ;D a na forach piszą że ten "CO" ma Arma 2 i arrowhead 

--

Opublikowano

Możesz kupić 

Opublikowano

Zanim temat nie został zamknięty jeszcze chciałem się zapytać czy mogę kupić ARMAII: Combined Operations ? bo wyjdzie taniej o 5 euro ;D a na forach piszą że ten "CO" ma Arma 2 i arrowhead 

Najtaniej was wyjdzie to co ja zrobiłem.

1. Kupujesz cd-key do Operation Arrowhead

2. Pobierasz Armę 2 + OA ( Najlepiej jednak Arma Combined Operation ) z mniej lub bardziej legalnego źródła

3. Podmieniasz programem Key Changer ( ARMA2OA_KEYCHANGER ) piracki klucz na ten, który zakupiłeś.

4. Pobierasz DayZ ( polecam menażera o nazwie DayZ Commander ) i grasz sobie na legalnej grze ;) 

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...