Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o sp+9 i zarabianiu.

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aye!

1. Mam dziś nietypowe pytanie na które pewnie będzie ciężko odpowiedzieć i jest tu one raczej skierowane do osób z większym doświadczeniem a mianowicie ile ŚREDNIO trzeba piór/fmów, prób na wbicie sp+9? Nowe sp już niedługo więc pomyślałem ze zacznę się przygotowywać.

2. A tu kolejne mianowicie jak ludzie co biegają z sp+15, Skrzydła arcydemona i eq u7+10 zarabiają? Moje konto z najwyższym lvl to 94 Mag i jakoś nie widzę na tych wyższych lvl dobrych sposobów poza ładowanie nd czy czitowaniem (no ew. to nerdzenie cały dzień na dropie czy liczenie na cud w dropnięciu pergaminu z rajdu). Osobiście nastawiam bota i w godzinę wyciągam 1kk czystego hajsu nic nie robiąc z pewności, że nie dostania bana (i tak wam nie powiem jak bo za dużo ogarniania xDD) i ledwo co mam jakieś "porządne" eq...

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

1.Pióra= od 151 do xx

Fmy= od 86 do xx

Nie da się tego przewidzieć.

2.Codzienne glacerusy, draco, rajdy glacowe, arena talentów, resell, hazard "śmieci" z rajdów, rajdy 5.2, bb + kradzież piórek, łamacze (wybijanie wszystkich). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...