Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z YogBoxem

Dragon0027

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym móc grać na paczce yogbox, nie kupując premium. Stare sposoby na to nie działają, ponieważ strona minecraft.net zmieniła sposób rejestracji. Nie mogę więc wpisać nicku z tej strony, bo mam na niej tylko e-mail a nick tworzy sie dopiero po kupnie gry. Czy ma ktoś na to sposób? Nie chcę spamu typu "Darmowe gift cody", bo wiem, że coś takiego zdziera kasę za smsy. Proszę o odp :)

Opublikowano

Pobierz, sobie launcher KeiNett i tam możesz wgrać sobie paczkę YogBox

Start>Uruchom>%appdata%>.minecraft>Wsadzasz paczke.

286_1358270577_u303772.png

Opublikowano

Dzięki za szybkie odp, rano przetestuje sposoby. Milo widziec zaangażowanie.
Majk3l, mam rozumieć, ze jest wymagany minecraft z wersja 1.2.3?

Opublikowano

Teraz to już nic nie rozumiem, Majk3l powiedz mi, skąd mam pobrać tą paczkę? Może jakieś linki do tego launchera i do paczki?

BestMagik też nic nie wynika z twojej odpowiedzi. Więc nadal nie mam odpowiedzi na moje pytanie, ani żadnego linku. Czekam na kolejne pomysły lub poprawy poprzednich odpowiedzi.

Opublikowano

CriveHD problem w tym, ze launcher keinett nie chce załadować mi wersji. Pisze w status, ze pobiera versje ale żadnej wersji nie widzę w profilu. Czekalemna wersje około godziny i nic się nie pobralo. Macie na to jakiś sposób??? Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...