Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup GW2 w Empiku

pakor19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciał bym was się zapytać ponieważ jak wchodze na empik i wpisuje gw2 to jest tylko za 200 zł a dzisiaj byłem i było gw2 za 100zł !! i o co to chodzi to jest sam key czy co a czym to sie różni że gre będę pobierał ? prosze o pomoc :D    

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Sam key to oznacza, że kupujesz sam klucz do gry, który wpisujesz przy rejestracji na stronie GW2 wtedy pobierasz grę z ich strony.

Opublikowano

Tak to wiem tylko mam pytanie czy jest tam płyta czy sam key ale chyba jest płyta jak na opakowaniu pisze PC a pod tym DVD no nie ??

Opublikowano

Jeżeli nie masz informacji, że kupujesz wersje cyfrowa to oznacza że jest to werja pudełkowa czyli dostajesz pudełko +płytę+klucz. Widać, że nigdy nie kupowałeś żadnego klucza skoro myślisz że dostaniesz pudełko.

Opublikowano

tak nigdy nie kupowałem już kupiłem gw2 za jedyne 60 zł :D była promocja w empiku wczoraj 70% kto chce kupować niech kupuje bo się opłaca gram z kolegą i ciachamy w to cały czas .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...