Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar założyć forum o grach mmorpg i nie tylko i właśnie szukam jakiegoś CMS'a który ma dużo fajnych wtyczek i szablonów. Poszukuje także osób do pomocy w prowadzeniu tego forum. Jestem w stanie kupić jakiś tani hosting za sms. Nie wchodzi w gre płacenie za pomoc w prowadzeniu forum.

Opublikowano

PhpBB3 ? ;)

Płatne też Ciebie interesują ?

Zależy w od ceny i płatności bo u mnie tylko sms ostatnio w gre wchodzi.

Opublikowano

Polecę hosting oraz domenę na http://hekko.pl. Każde konto ma tam swoją skarbonkę, którą można doładować właśnie smsem. Pamiętaj tylko, że sms jest mało opłacalny i trzeba za niego zapłacić więcej, by mieć daną kwotę na koncie np.: sms 25 zł (30,75 zł z VAT) = 15,38 zł z VAT w skarbonce. Sam mam kupioną stronę i naprawdę polecam. Wracając do forum to polecam MyBB. Może przypadnie do gustu.

Opublikowano

phpBB3 albo MyBB jako cms :)

a jak chcesz coś na dłużej i powiedzmy w dobrej cenie ( nie wiem czy jest tam usługa sms ) to polecam http://hostinghouse.pl/

sam tam hostuje i nie miałem wgl problemów  owym hostingiem ;) 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Www.Hekko.pl bardzo dobry hosting ale również polecam Www.UnixStorm.Org. Co do silnika forum to polecam MyBB (Polski support - Www.MyBBoard.Pl)

Chętnie podejme współprace ale myśle, że forum na dłuższą metę ?

+Jaki wiek ?

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...