Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! :D

Wiec tak poszukuję słuchawek do 150 zł ponieważ moje Creative Fatal1ty HS-800 padły :( [*] xD

Więc moje wymagania :)
- Bass który ma trzepać mym mózgiem po całej czaszce :D (słuchawki pod techno, dubstep).
- Dobre pozycjonowanie w grach np Counter-Strike 1.6, GO
- Słuchawki nie mają mi katować głowy oraz uszu (gram ogólnie po 10 godzin więcej dziennie).

;-) ;-)

Opublikowano

To w końcu do gier czy do dupstepów? Kup te Fatality jeszcze raz i będziesz się cieszył.

Chodzi mi o to że słuchawki mają mieć bassy i żeby były dobre do gier.

;-) ;-)

Opublikowano

technologie 5.1/7.1 w grach nic nie dają. kup superluxy i będziesz zadowolony.

A coś z mikrofonem?

;-) ;-)

Opublikowano

A coś z mikrofonem?

Superluxy i do tego Zalman mc-01, który przypinasz elegancko do kabla i nie odczuwasz różnicy, a nawet lepiej- kiedy psuje się jedno z dwóch (mikro/słuchawki), kupujesz jedną część, nie całość. Koszt to jakieś 20 zł

Opublikowano

Creative Fatal1ty HS-1000

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Miałem HS-800 i przestały działać wiem tylko że w HS-1000 jest usb a coś po za tym?

;-) ;-)

Opublikowano

Superluxy i do tego Zalman mc-01, który przypinasz elegancko do kabla i nie odczuwasz różnicy, a nawet lepiej- kiedy psuje się jedno z dwóch (mikro/słuchawki), kupujesz jedną część, nie całość. Koszt to jakieś 20 zł

Mam zamiar jednak kupić coś stojącego na biurko ;) I chyba wybiorę trust starzz czy jakoś tak :D

Zdecydowałem się na superluxy gdyż mają najlepsze parametry w tej cenie ;)

PS:Przepraszam za dubbleposta ale coś mi się popsuło i nie mogłem edytować.

;-) ;-)

Opublikowano

Mam zamiar jednak kupić coś stojącego na biurko ;) I chyba wybiorę trust starzz czy jakoś tak :D

Zdecydowałem się na superluxy gdyż mają najlepsze parametry w tej cenie ;)

PS:Przepraszam za dubbleposta ale coś mi się popsuło i nie mogłem edytować.

Jak sobie wolisz, trust też jest świetny. Zależy od tego, czy ktoś chce przyczepiany czy stojący.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...