Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca z serwerwem Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby konkretnej która postawi mi serwer MU i podejmie ze mną współpracę. Oczywiście gdy Serwer będzie przynosił zyski osoba która podejmie ze mną współpracę zostanie co miesiąc wynagrodzenie z tej okazji doładowaniem do tel za 30 zł lub przelew na konto.

Już tłumaczę wszystko po kolei. Serwer stałby na Laptopie 24H na Windows7. Dostęp do Laptopa byłby poprzez TeamViewer ...
Nie mam stałego IP ale za to mam odblokowane porty 4405 55901 55903 50000 oraz 80 do www do serwera MU.

Jeśli masz jakieś pytania pisz a postaram się na nie odpowiedzieć w miarę swoich możliwośći.

Opublikowano

Mógłbym dodać, że mam w ruterze Statyczne IP. I ustawione, że zawsze będzie Ip pokazywało te samo bez względu, który zostanie uruchomiony system.

Natomiast widzę, ze nie ma tu chętnych, którzy chcieli by podjąć współpracę ze mną na dłuższa metę ani chętnych do współpracy.

No cóż mogłem się tego spodziewać takiej reakcji od was :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Vladmir69

sam se pisz pw chyba ty masz jakaś sprawę co nie ? (a nie wiem po co się w ogóle udzielasz)

"sam se pisz na gg chyba ty masz jakas sprawe co nie? "   ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie było mnie na tym forum dobre 300dni, a ten człowiek dalej się nie zmienił.

Nie polecam tego Pana, chociaż Night112233 potrafi w jeden dzień ustawić wszystko, postawić serwer - zrobić zamknięte i otwarte beta testy a na następny dzień wypuścić publiczny serwer.

Przepraszam trochę za odkopanie tematu ale to już kolejny temat w którym Pan Noc składa swoją ofertę.

Szkoda pieniędzy, czasu i nerwów.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...