Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O plugin. znowu... :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejne pytanie dotyczące pluginu. Tak w sumie to szukam puginu. Jak gracie na serwerach typu hypixel to tam na kazdej arenie w kazdej minigrze jest cos takiego ze jak umrzesz to masz niewidzialnosc 1 i mozesz latac po arenie i ogladac potyczki pozostalych graczy. Szukam wlasnie tego pluginu. Tylko nie wiem dokonca czy to plugin czy kazda minigra posiada taki dodatek. Prosze o odpowiedz!

Opublikowano

ok może to ten plugin, ale jak ustawic na arenie np. blockparty zeby po smierci gracze sie zamieniali w duchy a nie wracali do lobby?

Opublikowano

Nie wszystkie minigry maja ten dodatek. ;)

Nie chodziło mi, że w każdej która jest po prostu ja zamawiasz plugin autorski u jakiegoś developera to zaznaczasz, że chciałbyś coś takiego mieć :)

Opublikowano

Hmm... Może poszukaj na yt :D

Proszę cię nie nabijaj postów. Co ma wpisać na youtube "Jak zrobić niewidzialność po śmierci na mini grze tak jak na hypixelu" 8S ehhh

Opublikowano

Ale np tntrun nie jest autorski. Tnttag tez OITC tez nie jest zrobione przez hypixela, ale po każdej śmierci na każdej minigrze ma się niewidzialność 1 i fly'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...