Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamer modem na Metin2 PL

aksek97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , niewiem czemu ale dzis nie działa mi kamer mod na PL'a , wczoraj wszystko smigało , dzis po aktualizacji wyskakuje bląd EROR_CODE : 20001. Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Zawsze kamer aktualizuje po 1-2 dniach od patcha. 

PS. Niech się trochę ruszy bo jutro ostatni dzień piłek ;)

@down serio? to niech się śpieszy bo chce jeszcze pobocić ;) 

@edit: jeszcze jutro zaczyna się event 7 urodziny metina " od 12 drop szakat więc chce zdążyć ;P)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Zabezpieczenia muszą być dobre, skoro sama ekipa m2boba ma problemy z rozgryzieniem ich, czekam czekam. Nie że wątpię w kamera, ale sądzę że z tydzień poczekacie na moda

Opublikowano

tu masz info że m2bob nie działa xxx

Ja licze ze kamer się z tym upora i jutro bd mógł podropic pileczki bo mam tylko 137 złotych ;/

Opublikowano

Pisałem z jednym z adminów na forum przed zamknięciem. Napisali że na razie, nie mogą rozgryźć i że 5 dni może to potrwać. Jakie to szczęście że czas zwracają

Opublikowano

No to oficjalnie koniec dropu :) Miło było, zarobiłem na Eq, jakbym jeszcze mógł do końca pociągnać to zrobiłbym sobie jeszcze 500kk zapasu yangów, ale i tak nie planowałem botowania nigdy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Panowie, możecie mi powiedzieć jak zarabiacie na tych piłkach na bocie? Też przydałoby mi się zarobić nieco :)

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

przyda mu sie za 4 lata na next mundial normalnie bynajmniej ja ustawiam 5lvl w m1 waithack mobber wykrywacz gm potion pickup( na wybrane itemy) all od kamera zbieram przerzucam piłki przez ziemie co jest ważne ;) wymieniam na złote i czekam az zdrożeją  mysle że jak do konca lipca bd stać 20-25kk (s55) wyciagne z tego koło 4kkk akurat na eq 5b ;)

Opublikowano

E tam, ja mam 51lvl, jutro wbijam 60 przez cały event uzbierałem już 2,8kkk coś około, kupiłem od kolegi ribka sr 46 za 900kk, branze z lez pro elo za 1kkk i teraz jeszcze sprzedam starego riba i jakies smiecie,żeby kupić pro elo feniksy +9 5b. Tylko problem, bo je ciężko znaleźć. Chcę 8 omdlenia, kryta,2k hp i może strzały, ale mało osób je ma, a co dopiero sprzedaje. Jakbym się wziął od samego początku za boty to bym już miał grubo z 7kkk albo 8 z eventu i full EQ już zrobione. Zbyt późno jednak się na to zdecydowałem, ale i tak było warto. Ave Kamer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...