Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmorpg na wakacje :P

Ketrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam jakiejś gierki na wakacje, żeby z rana czy wieczorem sobie trochę popykać. Grałem sporo czasu w Metina. Metin jako jedyny wciągnął mnie na duży czas ale teraz jest kaszana, nie podoba mi się i szkoda mi czasu na tą grę. Mam Diablo 3, (bardzo lubie grind) ale szukam czegoś właśnie w stylu Metina, żeby posiedzieć w mieście, pogadać, spotykać innych graczy na różnych lokacjach, czasami pvp itp. 

Myślałem nad :

-Rift (chociaż troche mnie odrzuca to, że przypomina mi trochę gry typu Neverwinter, i Tere, są to gry w które grałem ale nie wciągły mnie zbytnio na długo) 
-Shaiya ( nie wiem czy gra nastawiona na grind czy nie ? )
-Aion (wydaje się spoko, przerażają mnie trochę te skille - jest ich cała masa :)
-no i może macie jakieś jeszcze pomysłe coś pod grind z lekką nutką questów, hehe ;) 

Więc tak, napiszcie co sądzicie o tych grach co wyżej wymieniłem jak i dodawajcie swoje propozycje. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja bym pomyślał nad Aion, a jeżeli coś w stylu diablo to path of exile, czy jakoś tak. Jeżeli coś płatnego to guild wars 2

Grałem w PoE, ale chce sobie pograć w coś właśnie typu aion metin, abym na lokacjach mógł spotykać innych graczy, jakieś pvp itp. Tak wiem, że w PoE jest pvp itd. Ale chodzi mi o mmorpg bardziej pod grind no i 3D :) 

Opublikowano

Grałem w PoE, ale chce sobie pograć w coś właśnie typu aion metin, abym na lokacjach mógł spotykać innych graczy, jakieś pvp itp. Tak wiem, że w PoE jest pvp itd. Ale chodzi mi o mmorpg bardziej pod grind no i 3D :)

Hmm... Tera Online? ;)

Ja bym jednak pomyślał nad Guild Wars 2, ale cena nie jest co prawda jakaś zaskakująco niska...

Opublikowano

Moje propozycje to Lineage 2 oraz WoW ( można pograć na privach jeżeli żałujesz kasy na grę, ilość "skilli" jest dość duża aczkolwiek bardzo łatwo je wszystkie ogarnąć). Co do kwestii grindu w obu grach występuje w WoWie pod postacią questów "Idź zabij X ilość potworów" więc wydaje mi się że nie powinieneś być zawiedziony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...