Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłownia - help

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,czytałem na forum jak to ludzie po miesiącu widzą efekt ćwiczeń, a ja? Półtorej miesiąca, dzień w dzień, przerwy robię tylko w niedziele i co? I gowno, a wiecie co się stało? Z 88 kg wbiłem na 92.40 meh ta siłownia <3 myślałem nad jakimś białkiem czy coś, pomocy ;(

Opublikowano

po poltora miesiaca juz chcesz efekty bleh po pol roku zoabczysz jakis sensowniejszy efekt :)  bialko to tylko wtedy kiedy masz braki w diecie i dzien w dzien silka to nie jest dobry pomysl tyle na 4 dni sobie rozpisz plan :)

Opublikowano

To skąd te efekty u ludzi po miesiącu? A ta waga?

@Edit Nie przypominam sobie, że prosiłem o komentowanie mojego mózgu, ale dzięki, post został zgłoszony.

Opublikowano

To skąd te efekty u ludzi po miesiącu? A ta waga?

@Edit Nie przypominam sobie, że prosiłem o komentowanie mojego mózgu, ale dzięki, post został zgłoszony.

Jaki chcesz mieć efekt na siłowni po miesiacu, proszę CIę. Napompowałeś mięsień po treningu i się podniecasz. W zależności od efektów kilka lat i ciekawe efekty są widoczne.

CO do twojej wagi, to możesz dziecku opowiadać. Przy takim progresie za 2 lata mógłbyś wystepować Mr. Olympia.   1 kg na miesiąc to max. 

Deus vult

Opublikowano

Efekty po miesiącu? Jest taka możliwość, jednak są one mało widoczne (porównywanie zdjęć)  i do tego musiałbyś mieć trenera personalnego, dietę i dobrze dobrany plan treningowy + dobrze wykonywać ćwiczenia.

Opublikowano

Debilu, skoro chodzisz na siłownie i chcesz widzieć efekty po miesiącu to jesteś naprawde zjebany. Waga ci rośnie? A myślisz że jak zaczniesz nabierać mięśni to będzie ci spadać? Użyj mózgu :) Chyba że ci waga rośnie od wpierdalania wszystkiego co sie rusza. A ćwiczenia bez diety są jak seks bez kobiety - czyli dla ciebie codziennością.

Strzałka, eldo.

card.png
Opublikowano

Rób sobie zdjęcia co powiedzmy miesiąc , zapisuj wyniki siłowe i ile masz np. w bicepsie . Do tego zaczynając na siłowni powinieneś ćwiczyć max 4 dni w tygodni a reszta na odpoczynek .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Większość tutaj wyzywających gościa, który się normalnie zapytał to chujki co gówno wiedzą, powiem tak, na początku jeżeli jesz jak należy przyrosty są ogromne a potem zaczyna to spadać i wyrównuje się na normalny poziom, zależy też co chcesz osiągnąć przez ćwiczenie, 88kg - stawiam, że 40% BF, a że przez miesiąc doszło 4kg to wszystko przez to, że po prostu za dużo jesz. Z taką wagą ćwiczenia z wolnymi ciężarami i nie tylko jeszcze bardziej pogorszą twój wygląd, zacznij robić jakieś aeroby, cardio, zrzuć kilkanaście kg, wtedy zacznij pracować nad mięśniami : )

Edit: No i bym zapomniał, 3x trening w tygodniu to jest najlepsze rozwiązanie, ciągłe ćwiczenie (stawiam, że jeszcze pewnie tych samych partii) nic Ci nie da, mięśnie rosną na odpoczynku i potrzebują regeneracji, nie polecam całego tygodnia : )

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Cześć.

Każdy ma inny organizm i to właśnie od niego zależy jak szybko urosną Ci mięśnie, czy też spalasz tkankę tłuszczową.

Efekty na początku jak u każdego powinny być niebotyczne, bo właściwie twoje mięśnie się budzą i np. z pompkami (o ile wcześniej nie robiłeś) powinieneś mieć tak, że 1 dnia robisz 10, a drugiego możesz już 20.(to było w przybliżeniu) Efekty powinny być, możliwe, że nawet są, ale po prostu ich nie dostrzegasz.

Zawsze lepiej trochę dłużej poćwiczyć i docenić to co masz niż mieć efekty po miesiącu i na tym skończyć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...