Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to login

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam taki problemik. Wczoraj i dzisiaj wszystko pięknie, ładnie, ślicznie śmigało. Ale teraz jak wchodzę wyskakuje mi, żebym wpisał passy. Wpisuję więc i otóż wyskakuje mi taki błąd:

Próbowałem usuwania Configu z AppData, ściągałem BoL'a, instalowałem łatki, nawet zrobiłem nowe konto, ale i tak nic nie pomaga. Dodatkowo program trochę muli przy włączaniu się(tzn. wolniej się odpala). Jak wiecie co zrobić piszcie. Z góry dzięki ;)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Wyłącz antivirusa oraz zaporę na czas odpalania bola, mi zawsze pomaga.

Niestety nie pomogło. Spróbuję zresetować kompa. Jak nie pomoże to już nie mam pomysłów :/

@Edit Nie pomogło ehh ;c

Opublikowano

Popros o zmiane HWID na forum bola:

http://botoflegends.com/forum/topic/20575-hwid-reset-thread-do-not-make-new-thread-read-rules/page-309

Potem zobacz czy działa.

Mam ten sam problem i czekam.

Już naprawiłem ten problem. Wystarczyło(w moim przypadku) usunąć BoLa z kompa, dosłownie. Wyje**ć folder BoL z AppDaty itd. Po czym ściągnąłem go z forum bola i dodałem łatkę. Mi już wszystko śmiga jak należy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...