Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

crackowany serwer ts3

D-Base

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, znalazłem serwer crackowany na xxx i mam pytanie, czy jest to serwer taki jak się pobiera na stronie oficjalnej teamspeaka że działa tylko jak mamy włączony własny komputer, czy jest to trwały serwer, który nie padnie. Jest też kolejne pytanie - czy można go załatwić za darmo i czy jest oryginalny panel do niego itp?

ddasd 

Opublikowano

jesli chodzi ci o pliki serwerowe ts'a to jest to Craschowany ts w sensie takim ,ze jest juz w nim wbudowana licencja ( Licensed hosting provider)  16776960 slotow i 65535 podserwerow mozesz zrobic  licencja jest stala i nie wygasnie ci np po roku , co do panelu to nie ma bo to jest zwykly ts tylko ,ze z przerobiona licencja na sloty . Kupowac mozesz smialo wszystko jest sprawdzone i dziala

Opublikowano

a jeżeli chodzi o to, czy będzie go wywalało po jakims czasie czy jest 24/7 ? Czyli wystarczy, że będę miał dostęp do Querego np na YatQua?

ddasd 

Opublikowano

a jeżeli chodzi o to, czy będzie go wywalało po jakims czasie czy jest 24/7 ? Czyli wystarczy, że będę miał dostęp do Querego np na YatQua?

w plikach ts'a masz taki specialny plik jak Emulator dzieki ktoremu nie laczy sie z baza teamspeak'a i nie sprawdza licencji i nie bd sie zamykal http://scr.hu/21bf/4s4ns

wystarczy ,ze odpalisz emulatora potem ts'a i nic nie bd padac

Opublikowano

Zajebiste....

Zaraz to kupie i otwieram serwerownie jak net-speak ^^^^

Jeśli się przydało kliknij LubieTo !

Konfiguracja serwerów TeamSpeak 3.

Kontakt: PW, Skype: HeXoReK

Opublikowano

Jeszcze ja mam trochę banalne pytanie...

Jak Odpalić ten Emulator przez Debiana?

tak samo jak serwer ts'a wchodzisz w folder z plikami i odpalsz pierw emulator czyli

./AccountingServerEmulator-Linux

oraz

./ts3server_startscript.sh start

i wszystko dziala co do permow tak jest 100 wszystko jest normalnie tak jak na normalnym ts czyli mozesz normalnie laczyc sie do query itp

Opublikowano

Wykupienie  tego serwera  jest  legalne ?

Nie i nie pomagamy piratom.

cls

//Cross: nie ty

PS. Wejdź na gg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...