Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kata czy Syndra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Aktualnie jestem w Silv1, za momencik mam promo do golda. Waszym zdaniem co będzie lepsze na dalszą przygodę? Katarina TSB czy Syndra od Hondy(nie testowałem). PS. Potrzebuję kosy, do miażdżenia przeciwników w wersji dla cebulaków ^.^

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Katariną to możesz nawet do challengera, tylko musisz uważać na CC, aby nie zginąć tak łatwo.

Imo lepsza okaże się syndra, jest do dużo ciekawsza postać ze stunem/odrzutem.

Opublikowano

Bo jeszcze mam opcję kupna postaci za 6300 pod bola, tylko nie wiem jaka będzie kosić. Myślałem nad kupnem właśnie Syndry, ale jeszcze nie wiem. Rozwieje ktoś moje wątpliwości?

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Bo jeszcze mam opcję kupna postaci za 6300 pod bola, tylko nie wiem jaka będzie kosić. Myślałem nad kupnem właśnie Syndry, ale jeszcze nie wiem. Rozwieje ktoś moje możliwości?

Możesz jeszcze spróbować Cassio, ewentualnie Ryze. Ale nie wiem jak to u Ciebie, skoro mówisz, że masz Free usera.

Sprawdź :P

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends! - League of Legends - Boty, skrypty, itd. - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Syndra ofc. używaj hondy i możesz freaking good evade + jakieś tam skrypciki jeszcze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...