Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upierdliwy Hackshield ;/... i NIEPORADNY SUPPORT

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od razu przejdę do rzeczy. Odkąd tylko gram na PL'u zawsze co jakiś czas wyrzuca mnie z serwera, jest to wina hackshielda na 100%. Z góry mówię że nie używam żadnych czitów :). Zobaczcie co mi się pokazało, gdy chciałem się przeteleportować u staruszka do doliny - metek się zamknął i wyskoczyło takie cuś:

Od 11.07.2014r., po pewnym patchu wywala mi taki oto błąd:

475171405075991976710.jpg

NO WTF?!

Co mam robić? xD

@Edit

Właśnie teraz przed chwilą stoję sobie na środku M1 nic nie robiąc i wyskoczyło mi to samo......

@Edit2

Tyle że zawsze odkąd grałem wyrzucało mnie może raz na 2 dni, teraz wyrzuca mnie co minutę :). Nie mogę dosłownie nic zrobić...

Opublikowano

usuń folder hs i uruchom patchera

Przed tym pamiętaj o wyłączeniu Antyvirusa i Firewalla.

Patcher odpal jako Admin.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zrobiłem tak jak pisaliście ale nie pomogło dalej mam to samo ;/

Opublikowano

Odpal plik patchupdater w kliencie [żółte kurczaczki]

Jaki net? tzn radiówka, bezprzewodowy?

Jaki net hmm... mam coś takiego:

525371405109460976710.jpg570841405109460976710.jpg

Jest to Neostrada TP / Orange (teraz to jest jedno i to samo), od tego jeszcze idzie telefon i telewizja. Ale trudno winić internet, gdy sporo osób z PL'a ma dokładnie taki sam problem jak ja (czytałem na oficjalnym forum). Wczoraj jeszcze było wszystko dobrze, dzisiaj jakiś patch był chyba? No i właśnie gdy dziś odpalałem 1 raz grę to już nie mogę nic zrobić, bo co się zaloguję do gry to po 30 - 60 sekundach mnie wyrzuca.

Sprawdzę jeszcze te kurczaczki i zedytuje xD.

@Edit

Jak klikam w kurczaczki wyskakuje takie cuś:

678771405109870976710.jpg

Kliknąłem w te dwa znaki zapytania ale chyba nic się nie zrobiło. No i nadal mam to samo xD...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Próbowałem już prawie wszystkiego, pozostało mi chyba tylko przeinstalować system, ale to jest kur** śmieszne, że abym mógł grać, musze to robić. A taki problem mam nie tylko ja, lecz cała masa osób, choćby proszących o pomoc na forum PL'a. A ktoś z teamu stale usuwa tam posty, no ludzie....

Nie dość, że coraz mniej ludzi grało na PL'u, to teraz drugie tyle wyeliminują głupie bugi...

A ja LICZĘ NA WASZĄ POMOC, bo jak widać, support mi nie pomoże...:

jkvww3.jpg

Proszę, pomóżcie -,-.

Opublikowano

Czesc mam ten sam problem , nawet przy głupim reloganiu kont co 2 konta wyrzuca mi całego metina :) Też nie wiem o co cho.. 

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Usuń całą grę z dysku, nowy profil i zainstaluj na innym. Uruchamiasz patchera z uprawnieniami administratora oczywiście.

5v19hx.png

Opublikowano

Usuń całą grę z dysku, nowy profil i zainstaluj na innym. Uruchamiasz patchera z uprawnieniami administratora oczywiście.

Robiłem tak 2 razy.... i nic. Do wczorajszego patchu wszystko działało normalnie, no ale cóż, zawsze musieli coś zyebać :).

Opublikowano

Witam ponownie :). Pamiętacie może tego screena?

A ja LICZĘ NA WASZĄ POMOC, bo jak widać, support mi nie pomoże...:

304741405164405976710.jpg

Proszę, pomóżcie -,-.

Śmieszne, prawda? :D

A wy radziliście mi zrobić o tak, już dawno, dawno temu:

Robiłem tak, lecz mi to w niczym nie pomogło.

Po tej śmiesznej odpowiedzi od GM'a wysłałem taką oto wiadomość:

28u39k7.jpg

Po tym takim delikatnym "hejcie" z mojej strony zobaczyłem takie cuś:

30cve4j.jpg

Odtąd dochodzenie w sprawie mojego błędu przejął administrator... beka :D.

Ale to nie koniec, słuchajcie dalej.

Zostałem poproszony przez Administratora o przesłanie AHNreport z HackShielda, oraz odpowiedzenie na masę pytań, dotyczących systemu itp....

W końcu:

24o828z.jpg

Dobra, czekam na odpowiedź od "techników" 2 dni, ale nic. Wreszcie o sobie przypomniałem, zobaczcie jaką dostałem poradę:

2vrscoz.jpg

Beka, nie? :) ... Pozdro dla kumatych.

__________________________________________________________________________________________

Nadal liczę na Wasze wsparcie, bo jak widać Doświadczenie niektórych osób na tym forum jest dużo większe, niż Techników firmy GAMEFORGE...

Pozdro :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...