Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Problem PAD

klubxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Otóż mam następujący problem, FIFA World nie wykrywa mi pada. Posiadam pada od PS3 (Playstation 3) i testach oraz FIFIe 14 działa. Posiadam programy Motionjoy oraz X360CE. Gdy włączam mecz w fifie world normalnie mecz się uruchamia (nie pisze, że nie wykrywa pada), ale w meczu nie da się nic zrobić!

PS. W ustawieniach mam ustawiony kontroler

Opublikowano

pady od ps3 sa bardzo zbugowane i opoznione . Sproboj zreinstallowac fife world (na poczatku sie wybiera sterowanie, przy padzie do x360 probowalem).

Za wiele w ta gierke nie gralem, wole fife 14 , ale wiem ze ps3 odpada zupelnie i jest bardzo ciezkie.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ale właśnie od początku dałem pada i nic w meczu (tym 1) nie mogłem zrobić.

Zreinstalowałem i i tak nie działa ! Proszę o pomoc! Daj naj!

Opublikowano

Możliwe ze pad nie działa bo fifa world jest to wersja jeszcze BETA i ostatnio kumpel chcial pograc na padzie marki tracer i tez nie działało ...

Opublikowano

Możesz jeszcze spróbować tym konfiguratorem przycisków z FIFY bodajże 11, ale mogę się mylić i tam ustawić co trzeba, stworzy ci się plik button.ini czy jakoś tak. Ten plik wsadzasz do moje dokumenty>fifa world i zamieniasz z starym.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jeżeli grałeś tym samym padem w FIFA 13 lub 14, to  skopiuj plik o nazwie buttonDataSetup.ini z folderu Moje dokumenty/FIFA 13 lub 14 do folderu w Moje dokumenty/FIFA World oraz do folderu C/Origin Games/FIFA World/Game, przy czym  zmień nazwę pliku z buttonDataSetup.ini na buttonData.ini .

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...