Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czat w lolu

RavalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nic nie daje. Kolega mówi, że to czasem riot sie sypie, bo grał i wie jak to jest, no ale każdy z moich znajomych ma czat normalnie tylko ja mam ciągle łączenie i nie chce się połączyć. Nawet nie wyskakuje opcja ponownego połączenia z czatem.

Opublikowano

Miałem podobny problem niedawno bo tydzień temu.Pomogło mi restart routera do ustawień domyślnych,restart routera off/on 3 razy i zrestartowanie komputera.Spróbuj także zmienić date do przodu przy włączonym kliencie a nastepnie wyjdz zmien date na teraźniejszą i zaloguj sie do lola.Jeśli zadna z tych czynnosci ci nie pomoze rozważ podłączenie komputera do stałego łącza lub poprostu napisz do supportu riot.

Powodzenia :)

Opublikowano

@Kodzi12
Net słaby być nie może, to na pewno, bo śmiga wszystko ładnie. Nawet przy braku transferu danych nigdy nie miałem problemów z czatem, kiedy to prędkość wynosi 3kb/s, więc to na pewno nie to.

@Yamtez
Za chwilę sprawdzę z tym routerem i dam znać jak efekty.
No, czat zadziałał za pierwszym uruchomieniem. Dam znać jak będzie później, bo może to tylko zbieg okoliczności i akurat zatrybił. Zobaczymy jutro, aczkolwiek dzięki! :D
Działa nadal ładnie, pięknie. Właśnie włączyłem i czat chodzi. Wielkie dzięki za pomoc. Do zamknięcia ;d

Opublikowano

@odświeżam.

Nic z tego, działał ładnie cały ten tydzień, a dziś znów wyskoczył mi ten sam błąd. Zrestartowanie routera do ustawień domyślnych nic nie pomogło. ;_;

Opublikowano

@odświeżam.

Nic z tego, działał ładnie cały ten tydzień, a dziś znów wyskoczył mi ten sam błąd. Zrestartowanie routera do ustawień domyślnych nic nie pomogło. ;_;

Miałem wczoraj taki sam problem, w opcji patchera 

wybrałem zmień jeżyk z angielskiego na polskia potem 

z polskiego na angielski, nie wiem jak to się ma do siebie, ale pomogło.

34tet95.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...