Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra Honda - Wyjście z silvera co potrzebne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy dam radę wyjść z silvera syndrą od hondy ? 

Potrzebuję jeszcze coś do niej ? Jakiś wspomagaczy ? (darmowych) za których nie ma szans na bana

x

Opublikowano

Polecam jeszcze Freaking Good Evade dla biednych ludzi, ale czasami dziwnie dodżuje skille.

Opublikowano

Syndra honda + freaking good evade + zoom hack + jakieś skrypty jeszcze z others na forum i leicsz do challengera 

Opublikowano

FGE dobre jeśli jesteś masochistą, bo to gowno nie skrypt, nie dość, że obiera ujowe drogi omijania to w większości przypadków i tak się nadziewa na te skillshoty. Wystarczy Syndra, activator, timery, ewentualnie jakiś tracker i brain.lua.

Opublikowano

FGE dobre jeśli jesteś masochistą, bo to gowno nie skrypt, nie dość, że obiera ujowe drogi omijania to w większości przypadków i tak się nadziewa na te skillshoty. Wystarczy Syndra, activator, timery, ewentualnie jakiś tracker i brain.lua.

Od biedy (Cebula) fge mozna uzyc

Opublikowano

Dalej nie wiem w jakim celu. Przecież naprawdę większy % omijania skillshotów wyciągnę manualnie niż na tym FGE, no i przynajmniej sam też wiem jaką drogę mam obrać, zamiast robić jakieś śmieszne kółeczka. Może dobre do flashowania od tibbersów, bo to akurat ciężko jest zrobić ręcznie, ale do normalnej gry to nie polecam.

Opublikowano

Dalej nie wiem w jakim celu. Przecież naprawdę większy % omijania skillshotów wyciągnę manualnie niż na tym FGE, no i przynajmniej sam też wiem jaką drogę mam obrać, zamiast robić jakieś śmieszne kółeczka. Może dobre do flashowania od tibbersów, bo to akurat ciężko jest zrobić ręcznie, ale do normalnej gry to nie polecam.

no z tym sie zgadzam, bo czasami zamiast omijac te skille to w nie wchodzi więc wtf

ale flash na tibbersa i leona ult bardzo przydatny szczegolnie ze leona to w 60% gier jest.

Opublikowano

Syndra honda + freaking good evade + zoom hack + jakieś skrypty jeszcze z others na forum i leicsz do challengera 

Złoty znawca bola się odezwał.

Opublikowano

Złoty znawca bola się odezwał.

no ja to juz 5 czelendzerow wbilem, easy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...