Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban ggc naprawdę za nic

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio sobie pogrywam w coda po przerwie rocznej, gram już w coda ze 3 lata (mixy esle k***y i dziwki). Dobra ale przejdźmy do sedna sprawy, dzisiaj chciałem sobie zagrać. Wbijam na jeden serwer i ban, myślę sobie pewnie kiedyś tu mnie zbanowali, wbijam na drugi to samo i tak z następnymi. Wywala mnie nonstop za ggc, myślę sobie wbije i sprawdzę guid. Wchodzę sobie na serwerycod, jest to bardzo dobra strona do sprawdzania guid'a i okazuje się coś takiego jak na dołączonym zdjęciu. Nigdy nie grałem na takim nicku co zbanowało mnie to ggc, przyznam grywam sobie na codehooku ale on jest niewykrywalny i to jest absurd żebym dostał bana za niego, gram na nim ponad rok i nic. Mój kolega kiedyś się wymienił za lanhacka na taki program płatny do banowania ludzi na ggc jak się chcę (tak to jest możliwe sam się dziwiłem) myślę że ktoś mi zrobił taki psikus albo ggc się za przeproszeniem jebnęło. Co o tym sądzicie, pierwszy raz coś takiego widzę na oczy. Dodam że jak sprawdzam guid na ggc to wyskakuje to samo i pokazuje że ten typ co został zbanowany na moim guidzie jest z innego kraju. Z góry uprzedzam NIE PODAWAŁEM NIKOMU MOJEGO GUIDA. :)

post-485558-0-52447500-1405071978_thumb.png

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Podasz link gdzie trzeba dokładnie wejść? Nie jestem jakiś słaby z Angielskiego, ani jakiś dobry, więc dałoby rade żeby ktoś z forum pomógł mi napisać "odwołanie"?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

12.07.2013, 16:50 193781405186678400060.png^9yahya 37.237.*.*

MD5TOOL #9002  

1.To jest twoj ban na ggc, przynajmniej tak pokazuje tam twoj guid. Na ggc nie dostaje sie bana haczac na serverze z ggc, na ggc dostaje sie bana przykladowo jak jakis admin zrobi ci screena i wysle do nich, albo tzacki uacki, eslwire itp, nie wejdziesz na zaden server z ggc.

2.To co podales to chyba widac ze nie ggc ban tylko pbbans, zauwaz ze to ban z "September 25, 2010 5:12 am"

3. Myslalem ze pekne ze smiechu, zostales zbanowany, przyznajesz ze haczysz i chcesz pisac odwolania, powaznie? do bana z przed czterech lat?

4. Kup se nowy klucz, i graj dalej te esle i co tam jeszcze grasz na tym syfie, powodzenia.

28co9z8.png

Opublikowano

Słuchaj człowieku, gram na tym cd keyu od 2 lat, gram od półtora roku na nim na codehooku i nic. Wchodziłem na WSZYSTKIE serwery. 2 dni temu chciałem zagrać i już nie mogłem, powiedz mi szczerze po co miałbym tutaj ludzi okłamywać. Nie bądź taki pewien siebie bo źle gadasz bo za przeproszeniem gówno wiesz. Nigdy na takim nicku nie grałem i co to w ogóle za kraj pochodzenia :O Sprawa jest dość dziwna, ja w 2010 nawet nie grałem w coda4.

Opublikowano

Ale o czym zle gadam? ze chcesz zrobic odwolanie do bana z przed 4 lat, w sumie 2ch banow? super, zycze powodzenia, a i przy okazji, nie zapomnij dac lnka, chetnie sie jeszcze posmieje, podobno smiech to zdrowie.

28co9z8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...