Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kreatywność budowania patrząc na zdjęcia wyżej jest ona kiepska.

Jednak serwer nie zależy tylko od tego czynnik'a czekam na start sprawdzę to w praktyce i zobaczymy jak to będzie ;)

Opublikowano

@SlavAP Zgadzam się z tobą, zostało tylko pół godziny, bądźcie czujni!

Na razie mamy 30 slot i mało ramu ale gdy zbierzemy wystarczająca ilość pieniędzy zamierzamy podnieść ram i sloty  :)

Oczekujcie nas!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGangsterHobo_ Jest ale jutro otwarta bo nie skończona jeszcze ;/

mikijestsuper Nie każdy jak wspomniał jeszcze wyżej użytkownik muszą być idealne, nie mamy dobrego budowniczego. Spawn sam budowałem i okolice, więc proszę o wyrozumiałość...
Opublikowano

Strona serwera jest? Myślę, że zagram. Choć budowle mało atrakcyjne. Rada: Poszukajcie dobrego budowniczego.

Do strony już napisałem, właśnie pisze pod ekipą "Rekrutacja ON" :)

Przypomnienie:

Raz albo dwa razy na cały dzień może się zdarzyć tak że albo server closed, albo coś z javą, po prostu hosting ma prace jakieś u siebie. Ale potem już nie będzie takich problemów ^^

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer wystartuje.

PS: Adres strony napisz mi na Pw.

Mówiłem że jutro, najwcześniej dziś wieczór. Mamy bazę Mysql i inne ale nie mamy jeszcze "linka" że tak powiem, osadzimy być może na jakimś hostingu płatnym lub darmowym, ale to się zobaczy.

Opublikowano

IP:

mistrzowie.hostmc.pl

Jeśli nie działa to mamy standardowy:

s5.hostmc.pl:18245 (dodatkowy port jeśli też nie działa to 13169)

Opublikowano

Uwaga Uwaga!

Specjalne dodatki dla rangi youtuber:

Jeśli nakręcisz filmik z naszego serwa, który będzie mieć, chociaż 300-400 odsłon (bez limitu czasu), możesz wtedy zarobić prawdziwe pieniądze!

Wystarczy że udowodnisz mi (Ryuuji) że tak jest, wtedy zarobisz od 50 do 100 złotych :3

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Zaufany - Słuchaj no... Pisałem już wyżej że nie mamy budowniczych i właśnie ich szukamy więc nie oceniaj =.=

Każdy ma słabe i mocne strony...

Aktualizacja serwera! Gorąco zapraszam:

-Działki 50x50 dla VIP, 100x100 dla sVip - przydają się bo zachwalają gracze

-Dwa nowe skrypty: Losowanie i Autorski AntyKA (Killaura)

Zapraszamy!

mistrzowie.hostmc.pl

Opublikowano

Serwer moim zdaniem jest 5/10. Na serwerze bardzo mało graczy, budowle średnie. Administracją stara się być miła. Gdyby ten serwer był bardziej rozkręcony.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...