Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zjada mi 5zł po przyjściu SMS'a, jak to wyłączyc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przychodzi mi taka wiadomość i zjada mi 5 zl z telefonu: [PLIK] Nowy kontent jest już dostępny. Możesz go pobrac z tąd(link)

Wie ktoś jak to wyłączyć? Jestem w t mobile

Opublikowano

Wejdź na stronę t-mobile. Następnie zobacz, czy masz włączoną jakąś usługę, lecz oczywiście musisz się zalogować. Jeżeli nie masz żadnej aktywnej usługi wybierz się do najbliższego punktu T-mobile, i zapytaj się Ich dlaczego ci to przychodzi.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Czy ostatnio przyszedł ci sms z wpisaniem Start Nagroda lub cos innego lub jakis token aktywacyjny ?

0e7846ef7f.gif

Opublikowano

Na dole powinieneś mieć nazwę usługodawcy i regulamin. Jest napisane w regulaminie, jak nie to poszukaj w internecie. Wyłączenie może być płatne. Co najwyżej wywal kartę i kup nowy starter.

@down

Klawiatura w telefonie sama poprawia :x

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Kiedys mój tatko wysłał START NAGRODA na jakis numer. I potem trzeba bylo wyslac Sms STOP NAGRODA akurat tak było w moim wypadku :D

Na dole powinieneś mieć nazwę usługodawcy i regulamin. Jest napisane w regulaminie, jak nie to poszukaj w internecie. Wyłączenie może być płatne. Co najwyżej wywal kartę i kto nowy starter.          

Zamiast kto wpisz kup :D

0e7846ef7f.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...