Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać?

FajnyKoloxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się, teraz jest event SVS więc na start dodatkowo dostaniesz XM-8 Scorpion i Spider. Ostatnio nexon zmienia się w grę 'play4free' a nie 'pay2win'.

Opublikowano

Opłaca się wrócić. Dodali nowe tryby, mapy, fireteam, bronie.

Jak ezlaV napisał, CA zmienia politykę, przez co więcej rzeczy jest dostępnych za GP :) +hakerzy to śladowa ilość.

No i oczywiście combat jest po polsku!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Opłaca się, teraz jest event SVS więc na start dodatkowo dostaniesz XM-8 Scorpion i Spider. Ostatnio nexon zmienia się w grę 'play4free' a nie 'pay2win'.

Tylko ja nie dostałem tego XM-8? o_O

Kumpel też nie dostał, ale widziałem low ranki z obydwiema wersjami w grze.

Tak opłaca się wracać, co tydzień dużo permów za GP, gra się robi P4F i dużo nowych map.

Opublikowano

Tylko ja nie dostałem tego XM-8? o_O

Kumpel też nie dostał, ale widziałem low ranki z obydwiema wersjami w grze.

Tak opłaca się wracać, co tydzień dużo permów za GP, gra się robi P4F i dużo nowych map.

Tylko dla nowych graczy.

Opublikowano

Znaczy pieprzyć ten event SvS, ale nowe tryby ciekawe, passy są często (w sensie że dropi), nowe ciekawe bronie, mniej hackerów póki co, przyjemniej troszeczkę niż wcześniej za czasów okupowanego CA przez Garenę Vip. Warto chociaż zajrzeć i kilka rund zagrać, much betta.. ^.^

[*]

Opublikowano

Szczerze ? NIe oplaca sie wracac :/ To juz nie ten klimat co kiedys .... Teraz prawie wszystkie matoly w full speedach +gietka+female ... A te permy to i tak gowno dadza... tyle odemie poZDRowki!!

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Dokładnie. Jak ja grałem w 2010 roku to ta gra mimo hackerów miała swój klimat. Wtedy nie było tylu rang wysokich, nie było niewiadomo jakich rzeczy za nx. Każdna nowa mapa i wgl. to było wielkie przezycie. A dziś? Dziś ta gra to już nie to samo, gdybym nie grał w nią 4 lata temu to nigdy bym nie powiedział, że to jest ta sama gra. Inna grafika, broni sporo więcej, menu, więcej dzieci, wszystko ale to wszystko sie zmieniło.

Opublikowano

ja również chciałbym powrócić po 2 latach. Mówiće że gra jest teraz bardziej Free to play czy Pay to win?

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

ja również chciałbym powrócić po 2 latach. Mówiće że gra jest teraz bardziej Free to play czy Pay to win?

Była P2W, ale Nexon ostatnio napisał, że będą to zmieniać. W tej chwili nie można powiedzieć jednogłośnie czy gra jest p2w czy nie.

Opublikowano

Była P2W, ale Nexon ostatnio napisał, że będą to zmieniać. W tej chwili nie można powiedzieć jednogłośnie czy gra jest p2w czy nie.

Dawno temu tak zapowiedzieli? znając ich na słowach się kończy

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

NIe dawno , ok 2 tygodni temu. Nawet to wychodzi, dali kilka rzeczy z nx na gp . Ale kwoty sa nie z tej ziemi.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tylko nie zdziw się jak wbijesz troche rangi i nagle bana perma za hacki dostaniesz XDD.Ta gra to już dno daja bany za nic,wszystko sie stacza hackerow mniej bo dużo ludzi odeszło.Nawet sam nexon sie do tego przyznaje xDD

Opublikowano

Tylko nie zdziw się jak wbijesz troche rangi i nagle bana perma za hacki dostaniesz XDD.Ta gra to już dno daja bany za nic,wszystko sie stacza hackerow mniej bo dużo ludzi odeszło.Nawet sam nexon sie do tego przyznaje xDD

Nic nie dzieje się bez przyczyny, trzeba uważać i tyle.

Opublikowano

NIe dawno , ok 2 tygodni temu. Nawet to wychodzi, dali kilka rzeczy z nx na gp . Ale kwoty sa nie z tej ziemi.

Dla weteranów ;)

Moim zdnaiem gra jest troche mniej p2w niz byla jednak gra z shopem za realne pieniadze zawsze w jakims stopniu bedzie pay 2 win.

Są lepsze hackshieldy pare lat temu w co 2 pokoju były telekille :P

Wiadomo dla weteranów juz nie ma takiego klimaciku co kiedyś moim zdaniem gra jest teraz bardziej przyjazna dla początkujących graczy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...