Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tryb serwera polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pieniądze na projekt około 80-100 slotów. Miałem kilka pomysłów lecz chce zobaczyć na jakie pomysły wy wpadniecie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dla mnie serwery pvp +Skile/Magia/klasy, fajny by był taki serwer PvP na którym mogę zagrać magikiem i po-czarować, a tak na serio to zrób serwer pvp i dodaj do niego klasy postaci dla vip/svip początkujących i od danego lvl :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.png::.Mayard.:: są już takie serwery ;__;

Coś nowego na modach np. Kosmos,Star wars etc.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja osobiście zagrałbym na dobrym serwerze Survival & Frakcje, ale takim naprawdę mega, a nie takowe odgrzewane kotlety które upadają na dniach.

gra.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwery pvp +Skile/Magia/klasy, fajny by był taki serwer PvP na którym mogę zagrać magikiem i po-czarować, a tak na serio to zrób serwer pvp i dodaj do niego klasy postaci dla vip/svip początkujących i od danego lvl :)

Zgadzam sie z @::.Mayadrd.::

A moze jakis autorski tryb/malo uzywany a dibry.

Np survival pod wodą albo survival Nether i aby dostac sie do normalnego swiata musisz stworzyc portal z glowstone i go zapalic :)

Opublikowano

Mam serwer na modach plus pluginy z 2 miesiace zdobylem okolo 35 graczy mialem paczke hexxit a bede zmienial na attak of b-team okolo 120 modow

Opublikowano

survival lub skyblock jakies autorskie pluginy i orginalne pomysly :D

SkyBlock? :/

Posiadam serwer SkyBlock Autorskie pluginy i pomysly a ,,tłumy nie walą'' :c

Opublikowano

A ja bym pokombinował z sword art online oglądnij animacje a się dowiesz o co chodzi :3

Już widzę jak bym to zrobił :D

Ale 3 tygodnie codziennie po 5 godzin w grupie 6 mega zaje****** budowniczych

I mnie na pomocnika xD technika waszego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...