Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem sie do LogMeIn Hamachi

Tremon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z uruchomieniem hamachi. Przy uruchomieniu wyskakuje mi "Błąd podasz łączenia z silnikiem", reinstall+restart komputera nie pomaga, a przy próbie uruchomienia LogMeIn Tunneling Engine w usługach pojawia się "Błąd 1075: Usługa zależności nie istnieje lub została oznaczona do usunięcia". Wszystko co znalazłem w odmętach internetu zawiodło (w większości przypadków w danym temacie nie odpisuje nikt, a w reszcie temat zostaje porzucony bez rozwiązania problemu).

Jeszcze kilka miesięcy temu korzystałem z hamachi bez żadnych problemów na tym samym komputerze.

Opublikowano

Wyłącz firewall i antywirus?

Próbowałem, nic z tego.

edit

Nie jestem aż takim amatorem, żeby nie próbować wyłączyć osłony kiedy jest jakiś problem związany z sieciami.

Opublikowano

przy próbie uruchomienia LogMeIn Tunneling Engine w usługach pojawia się "Błąd 1075: Usługa zależności nie istnieje lub została oznaczona do usunięcia".

post-1097822-0-52957800-1405620589.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...