Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba sprzedaży enforcevip przez NothemaN

WasiakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o uważanie na tego użytkownika to zwykły oszust :D

Nie, żebym kupił czy coś, ale po prostu na kilometr to śmierdzi ściemą :)

Uwaga, nie dajcie się oszukać !!!

+ Ile czasu ściąga sie bol na moim łączu internetowym 1kb/s ?

post-1067812-0-30589200-1405031457_thumb.png

post-1067812-0-41086600-1405031460_thumb.png

post-1067812-0-86065200-1405031463_thumb.png

Opublikowano

Takie dwa przyklady tylko :) hmmm jak nie masz potwierdzonego info to nie pisz :)

Witam proszę o uważanie na tego użytkownika to zwykły oszust :D

Nie, żebym kupił czy coś, ale po prostu na kilometr to śmierdzi ściemą :)

Uwaga, nie dajcie się oszukać !!!

+ Ile czasu ściąga sie bol na moim łączu internetowym 1kb/s ?

attachicon.gifScreen Shot 07-11-14 at 12.28 AM.PNG

attachicon.gifScreen Shot 07-11-14 at 12.28 AM 001.PNG

attachicon.gifScreen Shot 07-11-14 at 12.28 AM 002.PNG

Nie lubie takich osób (nieudaczników życiowych)którzy nie potrafią czegoś samemu zrobić,a sprzedają czyjąś prace którą można dostać za darmo :) Dziecko sobie zarobi 20 zł na lizaki i na tym się skończy. Nie polecam płacić 10 zł za 3 minuty roboty, tak znalezienie w googlach enforce to właśnie 3 minutki.

Opublikowano

Nie lubie takich osób (nieudaczników życiowych)którzy nie potrafią czegoś samemu zrobić,a sprzedają czyjąś prace którą można dostać za darmo :) Dziecko sobie zarobi 20 zł na lizaki i na tym się skończy. Nie polecam płacić 10 zł za 3 minuty roboty, tak znalezienie w googlach enforce to właśnie 3 minutki.

Skoro ktos nie jest na tyle mądry ze znalezc nie potrafi i na tyle głupi zeby kupic to czemu nie? :D Tak wlasnie robi sie hajs.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Heh nie lubisz mnie. Nic na to nie poradze :) wiesz, zbytnio Twoje uczucia wzgledem mnie jakos mnie nie interesuja. No chyba ze jestes sexi blondi itd. Ehhh, milego wieczoru :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Skoro ktos nie jest na tyle mądry ze znalezc nie potrafi i na tyle głupi zeby kupic to czemu nie? :D Tak wlasnie robi sie hajs.

Hajs powiadasz :) Ehhhh w sumie na hot wheelsa starczy :)

Opublikowano

jak ktoś ma brain.lua to znajdzie to sam, ja dostałem za free od jednego z naczelnych bolowców, ale wpisałem nazwe tego co mi dał w google plus jedno słowo ułatwiające znalezienie czegoś w necie i pierwsze 3 wyniki dały mi dokładnie to samo... 

Opublikowano

hahaha co za smiec, ktos chce enforce vip z moim poradnikiem i wszystkimi bibliotekami + linkami do vip skryptow na pastebin / github to pisac priv,

jebac tego smiecia notheman

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Nie ma to jak polskie kombinowanie. Przypomniało mi się jak riot rozdawał kody do dreadknight garena za follow na twitterze i oczywiście znalazły się polaczki, które próbowały te kody sprzedawać na allegro. Tutaj podobnie, c**j, że na tym forum miliard linków + łatwo wygooglować czy nawet z oryginalnego źródła od wietnamców można kupić za grosze, skoro i tak znajdzie się polaczek, który będzie próbował sprzedawać za PSC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...