Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STRONA PRZEZ KTÓRĄ MOŻNA KUPIĆ VIP NA SERWER TF2

MisterDziku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. Otóż mój problem polega na tym, że :

- mam serwer tf2,

- chcę zrobić stronę internetową do tego serwera,

- chcę aby na stronie była zakładka VIP i po jej kliknięciu można było kupić VIP,

- jak to ma wyglądać : osoba musi wpisać STEAM ID (poprawnie) i kod z sms (poprawny) i gdy to wszystko wpisze w rubryki kliknie "Kup VIP'a" i po wbiciu na serwer ma go mieć.

Wie ktos jak takie cos zrobić?

Jesli nikt nie wie to proszę podać link do jakiegos poradnika lub cos w tym stylu.

Opublikowano

Ujmę to tak, jako iż jestem Server Engineerem w pewnej polskiej sieci serwerów TF2 (więc się znam) to niestety muszę Cię rozczarować: takie pluginy są tylko prywatne i nikt takiego czegoś Ci nie da jeżeli "nie sypniesz $$$".

@ EDIT

Poza tym co by miał ten VIP robić?

Opublikowano

Ujmę to tak, jako iż jestem Server Engineerem w pewnej polskiej sieci serwerów TF2 (więc się znam) to niestety muszę Cię rozczarować: takie pluginy są tylko prywatne i nikt takiego czegoś Ci nie da jeżeli "nie sypniesz $$$".

@ EDIT

Poza tym co by miał ten VIP robić?

pewnie efekty czapki, slot zarezerwowany itp.

Opublikowano

Tja, takie pluginy są dość kosztowne, parę stówek i takie coś da się skombinować ale na 99% nigdy na takim serwerze to by się nie zwróciło.

@ Do autora

Ale nie martw się, wbij do mnie na serwer to dam Ci efekt za free xD

Opublikowano

Tja, takie pluginy są dość kosztowne, parę stówek i takie coś da się skombinować ale na 99% nigdy na takim serwerze to by się nie zwróciło.

@ Do autora

Ale nie martw się, wbij do mnie na serwer to dam Ci efekt za free xD

za efekt bede siedział u ciebie całe życie Panie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...