Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin Zarabianie:)

czesio1819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! :)(kilka sposobów na zarabianie)

W dzisiejszym poradniku opisze jak zarabiać na prywatnym serwerze imetin.pl

Więc tak:

1) sposób  kupujemy w m1 u czerwonej handlarki  kupujemy jak najwięcej szkat bosów potem otwieramy je aż nie wypadnie nam pierścień  pd lub rękawica złodzieja  pd warty jest  20kk    a rękawica   6kk

2)sposób w m1 u czerwonej handlarki(Hand-Up)kupujemy małże i otwieramy aż nie wypadnie nam perła warta około 11kk

3)sposób  chodzimy na bossy i dropimy z nich ulepszacze lub szkaty najlepiej jest chodzić na beran-setao (nie podczas eventu ponieważ z szkat dropiom wtedy właśnie te ulepy)na berka najlepiej jest chodzić jak mamy eq moba oraz 150lvl z szamanką lub 120 w grupie.

4)sposób chodzić na metiny i dropić szkaty ponieważ lecą z nich pd 50% expa więc są droższe.  

5)sposób To porostu maklerstwo kupić tanio i sprzedać drogo lecz do tego potrzebne są na początek pieniądze:) 

6)sposób to na pewno najlepszy chodzić WW czyli Wierze wygnańców lecz do tego jest potrzebne dobre eq oraz bufki

Jeśli się przydało proszę o +

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

Witam!!! :)

W dzisiejszym poradniku opisze jak zarabiać na prywatnym serwerze imetin.pl

Więc tak:

1) sposób  kupujemy w m1 u czerwonej handlarki  kupujemy jak najwięcej szkat bosów potem otwieramy je aż nie wypadnie nam      pierścień  pd lub rękawica złodzieja  pd warty jest  20kk    a rękawica   6kk

2)sposób w m1 u czerwonej handlarki kupujemy małże i otwieramy aż nie wypadnie nam perła warta około 11kk

3)sposób  chodzimy na bossy i dropimy z nich ulepszacze lub szkaty najlepiej jest chodzić na beran-setao (nie podczas eventu      ponieważ z szkat dropią wtedy właśnie te ulepy)na berka najlepiej jest chdzić od 150lvl z szamanką lub 120 w grupie.

4)sposób chodzić na metiny i dropić szkaty ponieważ lecą z nich pd 50% expa więc są droższe.  

Jak widać bardziej opłacają się szkaty  lecz na pd i rękawice musi być zbyt wiele osób tak robi:/

Jeśli się przydało proszę o +

1 sposób to zwykła strata czasu zaś 2 sposób jest słaby ponieważ szanse że dropnie perła są słabe.Co do sposobu 3 żeby pójść na berana musisz mieć chociaż eq mob więc nie wiem co do za sposób. Co do 4 bardziej opłaca się chodzić na Tian-Shuany z tych co dropią czerwone pióra. Jedynym dobrym sposobem jaki opisałeś jest 3 pod warunkiem że masz komplet eq mob a najlepszym sposobem na początku jest dropienie podstawowych ulepszaczy zaś najlepszym zarobkiem na serwerze jest zrobienie tej nowej tarczy a z pereł to cień. Pozdrawiam i polecam dłużej tam zagrać i dopiero później pisać poradniki. Co do PD i rękawic jest ich tak dużo że nie trzeba się wysilać by to kupić.

PS: Jeszcze jednym dobrym zarobkiem jest kopanie rud i chodzenie na Barona z którego możemy nabyć fryzurę która daje 30 na moby.

@Edit "Czerwona handlarka" to Handu-Up jakby ktoś nie wiedział bo autor widać że nowy na tamtym serwerze ;) 

Opublikowano

Co do Handu-Up to początkujący gracz nie będzie wiedział że ona się tak nazywa więc użyłem prostsze sformułowani!!! A co do sposobów to nich jest masa zależy jak kto woli O.oAle dziękuje za krytykę:)

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

WIERZĘ, że poprawisz ortografię.

Teraz dodano BSa, więc i tak idzie się dorobić.

Poradnik średni, nic się ciekawego z niego nie dowiedziałem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dopisz jeszcze jeden sposób dropienie nieznanych leków,liści,futer yeti+,plonących grzyw,medalów woja,pazurów tygrysa,nóg pająka,kawałku klejnotu,kawałku zepsutej zbr,księgi klątw+ i tego typu ulep ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę że nie potrzeba poradnika jak tam zarobić bo jest pestka. Bezużyteczny poradnik. 

• 4 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...