Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec czarnych skrzynek

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby ktoś nie wiedział, to na stronie CA pojawiła się taka informacja.

Żołnierze,

Mamy nadzieję, że podobało wam się wydarzenie ze skrzynkami HiSec tak jak nam!
Tak jak wszystko, to wydarzenie także musiało dobiec końca.

Chcielibyśmy was poinformować, że od 16 Lipca skrzynki HiSec nie będą już możliwe do zdobycia. Co z tego wynika, Klucze HiSec także nie będą już dostępne do zakupu od 23 Lipca.

Nie martwcie się bo szykujemy już dla was coś innego!
Zostańcie z nami, by przekonać się co mamy dla was zaplanowane w trakcie następnych tygodni!

Pozdrowienia,
Europejski Zespół Combat Arms

Więc radze wykorzystać klucze jak ktoś ma do 16 lipca żeby nie przepadły.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Polityka nexona, dać dużo permów na raz, nikogo nie stać, i brak możliwości zarobienia na nie

Opublikowano

To znaczy, że wszystkie czarne klucze ktore dotad zdobyłem z dziennych misji znikną mi 16 lipca jeśli ich nje wykorzystam do tego czasu ?

Nie. Po prostu nie będzie ich można kupić, a z tego co pisze to skrzynek też już nie zdobędziesz od 23 lipca =czyli jak się przeterminują to klucze możesz sobie zostawić na pamiątke :D

Opublikowano

Ciekawe co będzie zamiast tego? Dodatkowo co ze specami? Bo perma już raczej nie będzie dało się zdobyć. :x

Znając kreatywność nexona, może być to po prostu zmiana nazwy i obrazka xD

Opublikowano

Szybki jesteś jak woda w kiblu xD

Od dawna to wiadomo, może i nawet lepiej, jak dadzą cos lepszego :) Wkońcu nexon robi się p4f, to te nowe hi sec nie powinny być związane z nx.

Osobiście uważam, że zmienią nazwę, znerfią nagrody i wywalą klucze, trudniej będzie je znaleźć, ale otworzyć można za free :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

WIedziałem już o tym od 2dni chyba xD 

tylko szkoda bo skrzyneczki był od 5lat i nagle koniec bedzie 

radzę szybko otwierać skrzyneczki i trafic speca na perma bo myśle ze nie bedzie juz mozliwosci zeby go miec xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Mam pytanie czarne klucze też znikną 16 lipca?

Tak

Opublikowano

Mam pytanie czarne klucze też znikną 16 lipca?

Tak

Nie. Klucze znikną 23 lipca ze sklepów i zapewne z ekwipunku. 16 lipca przestaną lecieć skrzynki HiSec.

Opublikowano

Oj Valze nie wprowadzaj ludzi w błąd :P

Kluczyki nie znikną tylko nie będzie ich można zdobyć, zostanie Ci jedynie pamiątka, radzę zbierać te "super" skrzynki i 16 otworzyć wszystkie, może w ten ostatni dzień dadzą jakiś event z skrzynkami.

Myślę że szykują jakieś skrzynki za GP (oczywiście drogie w uj)

Na początku gry były skrzynki za GP w kategoriach: AR,SR,SMG i tak powinny zostać na zawsze.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Oj Valze nie wprowadzaj ludzi w błąd :P

Kluczyki nie znikną tylko nie będzie ich można zdobyć, zostanie Ci jedynie pamiątka, radzę zbierać te "super" skrzynki i 16 otworzyć wszystkie, może w ten ostatni dzień dadzą jakiś event z skrzynkami.

Myślę że szykują jakieś skrzynki za GP (oczywiście drogie w uj)

Na początku gry były skrzynki za GP w kategoriach: AR,SR,SMG i tak powinny zostać na zawsze.

Bez znaczenia, po uj mi klucze jak nie mam czego otwierać...

Opublikowano

Nie. Klucze znikną 23 lipca ze sklepów i zapewne z ekwipunku. 16 lipca przestaną lecieć skrzynki HiSec.

jak nie wiesz , to nie pisz... klucze znikaja ze sklepu 16 a skrzynki nie bd wylatywac od 23. Co to za logika jak klucze mozna by bylo kupic do 23 ,a skrzynek BRAK . Myslenie nie boli ;3 <_<

Up jak wy szybko piszecie heh , nie bylo tego jak zaczynalem

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dawid45o Czytanie też nie boli :D Nexon tak wymyślił to tak będzie, takie dali info i nic z tym nie zrobisz, pogódź się z tym xD

Valze będziesz mógł otworzyć to co zostanie w inboxie :D

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Dawid45o Czytanie też nie boli :D Nexon tak wymyślił to tak będzie, takie dali info i nic z tym nie zrobisz, pogódź się z tym xD

Te skrzynki znikną max po tygodniu bo takie mają expires. Właśnie dozbieram 2k gp i otwieram te szare :x

Opublikowano

Dlatego właśnie nexon tak zrobił, jak nazbierasz skrzynek 15 Lipca to masz tydzień żeby kupić kluczyki i je otworzyć, radzę otwierać właśnie od 17 Lipca, wyczuwam event.

Muszę wyexpić low konta bo tam 1kk GP czeka na szare klucze :O

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

MOJ fejl sory

tak btw tez musze pogiftac klucze ;/

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...