Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z origin

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z grą na origina. Mianowicie takie coś:

53bef5f10cdbc.png

No i nic się nie da zrobić. Reinstallować nie będę bo Titanfall waży trochę bardzo dużo. 

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Nie wniosło to wiele. I dodam że podczas ostatniej aktualizacji gry zwiesił mi się komp (nie z tego powodu), musiałem resetować, i po włączeniu ani aktualizacji ani gry. 

W takim razie, aktualizacja nie została poprawnie ukończona lecz przerwana.

Polecam:

start > programy > akcesoria > narzędzia systemowe > przywracanie systemu 
Opublikowano

A już tam od razu przywracanie systemu mistrzu :) Kilknij na grę w Originie i wybierz Napraw grę, powinno pomóc :) Jeśli nie to widziałem ostatnia filmik u IsAmU, miał ten sam problem, i w komentarzach mu napisali jak to naprawić, jakoś wpisywało się cos do okienka, po ówczesnym kliknięciu na grę PPM i wybraniu Właściwości :)

Opublikowano

No no już pędzę z przywracaniem systemu. Więcej to szkód narobi niż pomoże. I właśnie tego napraw grę nie ma. Nie mam pojęcia czemu. 

Edit

Zacznijmy od tego że ten gościu nie wrzucił żadnego filmu z Titanfalla. 

Opublikowano

Nie chodzi o to czy wrzucił Titanfalla czy nie, miał podobny problem z inną grą i zrobił to bez przywracania systemu :) Może spróbuj wejść w folder Origin, tam gdzie ściągają Ci się gry i usuń całą zawartość Titanfall'a. Zrób restar Origina i postaraj się ponownie zainstalować :)

Opublikowano

Nie chodzi o to czy wrzucił Titanfalla czy nie, miał podobny problem z inną grą i zrobił to bez przywracania systemu :) Może spróbuj wejść w folder Origin, tam gdzie ściągają Ci się gry i usuń całą zawartość Titanfall'a. Zrób restar Origina i postaraj się ponownie zainstalować :)

Po 1 pewnie jestem ślepy ale takiego filmiku u niego nie znalazłem.

Po 2 nie uśmiecha mi się instalowanie 54 gb na nowo. 

Opublikowano

No co zrobisz jak nic nie zrobisz :) Z mojej pomocy to by było na tyle ;) Szukaj u innych empecowiczów xD Wydaję mi się że to jest jedyna opcja, ale co ja tam się znam xD

Opublikowano

No cóż to czekam na dalsze odpowiedzi. Pół biedy że Titanfall ma 3 płyty. Dzięki za chęci. 

Tutaj jest problem, bo to gra została uszkodzona a dokładniej jakieś pliki. Niestety nawet instalacja ręczna nic nie pomoże.

Opublikowano

Tutaj jest problem, bo to gra została uszkodzona a dokładniej jakieś pliki. Niestety nawet instalacja ręczna nic nie pomoże.

Przecież odinstalowanie wywali wszystko. Po prostu ta aktualizacja nie chce się włączyć na nowo. 

Opublikowano

Przecież odinstalowanie wywali wszystko. Po prostu ta aktualizacja nie chce się włączyć na nowo. 

Nie uruchomisz gry. Musisz grę ściągnąć czy masz na płytach?

Opublikowano

Nie uruchomisz gry. Musisz grę ściągnąć czy masz na płytach?

3/4 na płytach. Tak btw. chciałem napisać do supportu ale origin widzę nie dał możliwości wysłania formularza kontaktowego. 

Opublikowano

Pewnie jestem ślepy i głupi ale jak wybieram skontaktuj się z nami, wybieram tam wszystko to na końcu wywala ich numer. 

No ja już nie wiem jak by Ci pomóc @Jano900 Reinstall powinien pomóc, gra zacznie się na nowo aktualizować i będzie dobrze :)

Opublikowano

No ja już nie wiem jak by Ci pomóc @Jano900 Reinstall powinien pomóc, gra zacznie się na nowo aktualizować i będzie dobrze :)

Teraz szukam formularza kontaktowego. Bo wątpię że z EA można się skontaktować jedynie przez telefon. 

Edit

Odinstalowałem. Wkładam płytkę, klikam instaluj, i po sekundzie "gra zainstalowana". I dalej nic. Mogę jedynie kliknąć instaluj w originie ale występuje to samo. Jest taka steam://flushconfig komenda na steama która czyści dane. Jak ktoś zna to samo na origina to zostanie obsypany lajkami. 

Edit

Po kilku próbach origin pozwolił mi to zainstalować. Skopiował wszystko z 3 płyt i podczas instalacji wywalił jakiś error wewnętrzny directx. Czyli postęp jakiś jest. Zna ktoś e-maila do supportu origin? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...