-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
kakar642
kakar642
Cześć troszkę sie będę musiał rozpisać, otóż dzisiaj pojawił się pewien problem po włączeniu komputera mam black screen na monitorze Samsung, dioda ciągle miga posiadam kartę graficzną geforce 9500 gt kabel VGA od monitora jest podłączony do przejściówki do złącza DVI w karcie graficznej, karta graficzna posiada 3 złącza vga dvi i hdmi. Próbowałem podłączać do vga ale dalej to samo natomiast jak podłączam do zintegrowanej grafy vga to wszystko normalnie działa, natomiast z geforcem już tak nie jest, a wczoraj wszystko normalnie działało. Komputer normalnie sie uruchamia ale z tego co zauważyłem to sygnał beep przy starcie komputera jest teraz później niż wczoraj. Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o pomoc. Mój procek to amd athlon 5600+ 3gb ram. Jutro zamierzam udać się do kolegi w celu dokładnego zdiagnozowania usterki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.