Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z czitem PlayBreak Infestation

BasicStyleLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam własnie ten sam problem może jak uda mi się go naprawić to ci napiszę 

a jaki masz widows 64 bit czy 32 ?

zainstalowałem Visual 2012 ++ i jakoś pomogło ale potem opisze ci sposób który mi pomógł "bardziej"

Opublikowano

Musisz pobrać plik MSVCP110.dll w wersji 64bit i wkleic do win32 lub sys64 zalezy jak ci to bedzie pisac poprostu musisz wkleic do plikow systemowych i po problemie.

Bo niestety ten błąd wynika ze złej wersji plików MSVCP

Opublikowano

@keypack naucz sie grać?
Lepiej wydaję mi się cheatować i mieć zabawe z gry, niż ni cheatować i płakać dlaczego zginałeś, a koleś na ghost Cię zabija... Nie oszukuj się bo co 2 osoba ma cheat...
@pelikan a to nie raczej chodzi o msvcr110.dll? Zaraz spróbuje z MSVCP i dam znać czy działa czy nie jak co.

Opublikowano

@keypack naucz sie grać?

Lepiej wydaję mi się cheatować i mieć zabawe z gry, niż ni cheatować i płakać dlaczego zginałeś, a koleś na ghost Cię zabija... Nie oszukuj się bo co 2 osoba ma cheat...

@pelikan a to nie raczej chodzi o msvcr110.dll? Zaraz spróbuje z MSVCP i dam znać czy działa czy nie jak co.

Tobie psują grę cheaterzy, a ty psujesz gre innym. Nie wiem co to za ,,zabawa'' gra na cheatach. Ja tam gram uczciwie, od alphy ani razu nie odpaliłem cheata, i nie powiem czasami spotkam cheatera, ale gram uczciwie i jakoś nie narzekam. Dobrze się bawię.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...