Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filozofia Prywatnych Serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym abyście się wypowiadali na temat: Filozofia Serwerów Prywatnych.

1 Serwer prywatny z jakim się zetknąłem to newlongju2. Pamiętam że wbiłem tam zaledwie 41 lvl i skończyłem grę. W wakacje w roku 2009 kolega pokazał mi LongjuYT2, wbiłem 81 i 74 lvl, ale również skończyłem grę na tym serwerze. Pod koniec wakacji zapoznałem się z SDL...:) Wbiłem 94 lvl, skończyłem grę... Wiecie dlaczego tak często kończyłem grę takimi lvl? Ponieważ priv serwery nie maja przyszłości, ktoś zrobi priva - za 3 miechy off.

Jaka jest waszym zdaniem filozofia privów? Czy każdy priv ma przyszłość? Czy opłaca się marnować swój czas? Czy waszym zdaniem bardziej opłaca się grać na privach gdzie 99% ludzi jedzie na Skill Hacku przez co są olbrzymie lagi? Global czy priv?

Wypowiadajcie się :D.

@EDIT:

Wiecie, niektóre serwery np. L99 wymagały dotacji... Serwer niby był opłacony na 4 miesiące w przód, a jakoś padł... Moim zdaniem lepiej grać na Globalnych serwerach, ponieważ tam wydane pieniądze nie zostaną stracone po 3 miesiącach gry...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

SDL to był dobry serwer i był dość długo ale juz off zgadzam sie z toba privy sa dobre ale nie na długą mete

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Życie to pasmo sukcesów i niepowodzeń DAJ -

Opublikowano

Wszystko kiedyś PADNIE mam nadzieję ze Metin2 PL padnie za niedługo ^^ a co do privow ja grałem na MMyt2 kupielm juz PRO eq i wszystko a tu juz nie działa wczoraj wyłączyli. A to przez dzieci i KamerModa ;/ OPCJA 1YANG po co ona kurVa jest zeby servy niszczyć ? ;> ;/ Mod jest dobry nawet B. dobry ale ta opcja jest do du..

PS: Sorki za ortograWie

Opublikowano

W moim przypadku privy służyły do sprawdzania buildów poszczególnych postaci, które potem mogłem wykorzystać na globalach ;)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Zależy od gustu, ja osobiście po stracie konta na pl obiecałem sobie, że nie wrócę na ten syf.... 5 miesięcy minęło i niestety ciągnie to do siebie ^^.

Prywatne serwery są czysto 4fun, takie Insonomnie itp. to wg. mnie strata czasu, bo takie coś (no prawię ;P) mam na plu, a wiadome jest, że postoi napewno więcej niż przeciętny prywat....

Jeżeli ktoś ma nerwy ze stali, dużo mamony na IS ew. na yangi z allegro to polecam pl... ostatnio gram sobie czysto dla zabawy kradnąc dropa i paląc itemki.

Opublikowano

Marian to jest + serwerów prywatnych, ale mi chodzi o serwery typu LongjuYT2, SDLongju a nie o takie które sami robimy :)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Marian ma racje na kazdym serwie idzie sie czegos nauczyc :D

po utracie kilku kat na PL zaczelem gre na pivach w sumie na privach gram ponad pol roku i duzo sie nauczylem teraz gram spowrotem na PL (wieksza frajda z eq)

Serwer prywatne sa dla wylacznie dla zabawy ;]

wybierajcie ;]

Draaaven has infinity edge Muaaaahahahahahaha ! ! ! !

Opublikowano

Wszystko kiedyś PADNIE mam nadzieję ze Metin2 PL padnie za niedługo ^^

Ja także :)

Równie dobrze jest grać na globalu, tyle że tam niema frajdy. Na privach działają wszystkie hacki i to jest cool ^^ Możesz każdego orżnąć.

Jeśli tak to niby czemu dobrze jest inwestować na globale? Tak samo nic z tego nie masz. To jest tylko hobby tak jak łowienie ryb, z którego ciągniesz przyjemność.

łot filozophia :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja wole privy, ponieważ nie ma żmudnego expienia, tylko mało expisz i masz więcej zabawy ;p

Real Madrid Rządzi i Metin też ;p

real_madrid_1_1600x1200.jpg.jpg

Opublikowano

Ja gram na privach tylko i wyłącznie ze względu na pvp. ^^

W żadnej innej grze nie ma takiej fajnej rozrywki player vs player, a przecież na plu grać nie będę bo wiadomo... bez is jest się niemal niczym. :s

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

Na privie 99 % SH a na Metin2 PL 99% FishBot ;] Myślę że metin nie padnie ponieważ jest to gra bardzo uzależniająca i zawsze będą zyski

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Ja pierdole dzieci nauczcie się w końcu !!!

Newlongju2 nie istnieje i nie istniało nigdy !!!! było tylko Newlognju nie newlongju2 kurwa przestańcie pisać to co cybuch pisał....

85717998364074106058.png
Opublikowano

No cóż. Zależy kto robi serwer. 10letnie dziecko - max 1tydzień natomiast 16-17-18lat może potrzymać nawet z pół roku. To zależy od doświadczenia i wieku GameAdmin'a

Nie chce mi się szukać pliku z moją sygną jak znajdę to wkleję ;) Pozdro&Poćwicz D&G

Opublikowano

Ja tam wole pirvy ;p

na sdlongju s2 mialem ksiezycowy +9 sure bm 99 lvl żółci i super eq.

Na globalu 68 lvl gromo ,ale cieżko było z eq.

Pozdro ;p