Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROCCAT vs. SK Gaming

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego c*****y? Fajny meczyk był. Ciekawe jak jutro na ALL zagrają.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Roccat według mnie zagrali bardzo dobrze. Świetny pomysł z TP na fizza. Niedosyć, że ma całkiem niezły wave clear, to nikt z nim nie pójdzie na 1v1 co mocno utrudnia obrone wszystkich linii jednocześnie. I co najważniejsze, Roccat wreszczie zaczęli wierzyć we własne umiejętności i zaczęli podejmować odważniejsze i lepsze decyzje. Ta wygrana dla zespołu znaczyła więcej niż tylko 1 dodatkowy win w tabeli.

Opublikowano

Wszyscy oglądają LCS dla sjokz  B) . Mecz słaby nie był, ale dobrym też bym go nie określił.

Opublikowano

Wszyscy oglądają LCS dla sjokz  B) . Mecz słaby nie był, ale dobrym też bym go nie określił.

Ja oglądam jak jest Xpeke bo.. #Sexy #mm #brałbym 

@top No ładnie zagrali ciekawe jak będzie wyglądał mecz z ALL

lucyfergif.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a kto wygrał ? 

otrzymujesz nagrode najglupszego gornika roku 

Roccat według mnie zagrali bardzo dobrze. Świetny pomysł z TP na fizza. Niedosyć, że ma całkiem niezły wave clear, to nikt z nim nie pójdzie na 1v1 co mocno utrudnia obrone wszystkich linii jednocześnie. I co najważniejsze, Roccat wreszczie zaczęli wierzyć we własne umiejętności i zaczęli podejmować odważniejsze i lepsze decyzje. Ta wygrana dla zespołu znaczyła więcej niż tylko 1 dodatkowy win w tabeli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...