Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty na dt

.KAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skille cienkie. Jeszcze trochę czasu do dt, ale w najlepszym wypadku ostrze będzie M8 (czytam z radami), zbroja pewnie M5, strach też M5

Bez butów będę miał około 12-13k hp.

Opublikowano

Skille cienkie. Jeszcze trochę czasu do dt, ale w najlepszym wypadku ostrze będzie M8 (czytam z radami), zbroja pewnie M5, strach też M5

Bez butów będę miał około 12-13k hp.

bierz buty z hp, zawsze lepiej mieć te hp niż absy.

Opublikowano

temat wciąż otwarty, bo te skórzane kozaki z 15% na unik strzał wydropiłem i jeszcze nie zrobiłem na +9 :)

w zbroi mam 1000hp, ale mogę spróbować wbić 2k hp - wtedy definitywnie lepszy będzie unik, czy jednak jeszcze więcej hp?

Opublikowano

Popróbuj z 2k, każdy punkcik jest ważny.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aby nie zakładać nowego tematu napiszę w tym. Przygotowania do dt idą pełną parą i udało mi się zakupić:

FMS+9 34śr, KD Śmierci i Potwora+4

ee+9 20% dt (+4 nieistotne bony),

lwią tarczę+9 20% dt, niewrażliwy na omdlenia, 20% EXP (+2 nieistotne bony),

bransoletę z nieb. łez+8 1500HP i 20% dt (+ 3 nieistotne bony)

Mistyczną Zbroję+9 1000hp, KD Śmierci i Uchylenia+4

Naszyjnik 1,5k HP

Obecnie bez tarczy (nie mogę założyć, mam 57lvl), mając 40% na dt bije je z buta jedynie po 700, a z konia 1000-1100. Nie mam pojęcia dlaczego tak słabo...

Do kupienia mi został hełm (planuję ten na 60lvl +8 z 20% dt) i buty (lepsze skórzane czy feniksa)?

Martwią mnie bardzo niskie hity. Będę miał 80% na dt, jednak maksymalnie wycisnę z buta 1000-1100 z hita...

Ostrze mam M6 i prosiłbym nie doradzać mi wbicia go na G, ponieważ wiem o tym i jest to rzecz której nie przyspieszę.

Czy w tym eq na 75lvlu bez zrobionego biologa dałbym radę dojść z buffkiem 30% do kowala?

Opublikowano

Co do tematu, moim zdaniem lepszym wyborem będą buty z abs'ami. HP i tak masz dużo, wiadomo, że te dodatkowe 2k by były to by było jeszcze lepiej, no ale podtrzymuję swoje zdanie z abs'ami.

Aby nie zakładać nowego tematu napiszę w tym. Przygotowania do dt idą pełną parą i udało mi się zakupić:

Naszyjnik 1,5k HP

Obecnie bez tarczy (nie mogę założyć, mam 57lvl), mając 40% na dt bije je z buta jedynie po 700, a z konia 1000-1100. Nie mam pojęcia dlaczego tak słabo...

Do kupienia mi został hełm (planuję ten na 60lvl +8 z 20% dt) i buty (lepsze skórzane czy feniksa)?

Martwią mnie bardzo niskie hity. Będę miał 80% na dt, jednak maksymalnie wycisnę z buta 1000-1100 z hita...

Ostrze mam M6 i prosiłbym nie doradzać mi wbicia go na G, ponieważ wiem o tym i jest to rzecz której nie przyspieszę.

Czy w tym eq na 75lvlu bez zrobionego biologa dałbym radę dojść z buffkiem 30% do kowala?

Moim zdaniem mogą być problemy ale dasz radę. 

Opublikowano

Byłem dzisiaj w dt, aby zobaczyć jak mi pójdzie. Obecnie mam 60% na dt i 67lvl. Hity w brutalne demony wynoszą około 900, jednak łącznie będę miał 95% na dt (20% w hełmie i 15% zwierzak), dodatkowo na 75lvlu zakręcę się za zatrutym+6 ~35% średnie, więc hity powinny być w porządku.

Będąc w dt miałem problemy na pieczątkach. Nie utrzymywałem spota w swoim eq, musiałem zakładać kolczyki dające 300 deffa. Nie zdążałem też z wybiciem respa (zawsze zostawało kilkunastu łuczników), jednak o to się nie martwię, bo jeszcze sporo % na dt mi dojdzie w najbliższym czasie.

Deffa łącznie mam nieco ponad 600 i nie skończone pamiątki. Abs na strzały mam tylko w butach (Skórzane Kozaki+9 z 1500HP i dodatkowo 10% na strzały).

Co powinienem zmienić, aby dawać radę utrzymać spot na pieczątkach? 60 deffa z pamiątek na pewno pomoże, jednak wątpię aby to wystarczyło. Będę mógł również kupić Złoty Naszyjnik+9 z HP, jednak czy te 10% dodatkowo na strzały faktycznie znacznie pomoże?

Opublikowano

Sam oficjalnie polecam Ci Skórzane Kozaczki :)

Unik strzał na pewno się przyda wszędzie :) To tzn. butki uniwersalne :)

Naszyjnik 1,5k HP

A co do tego to by więcej hitać musisz robić skille :)

Bez skilli będzie Ci ciężko poskromić Wieżę Demonów a Czarowane ostrze dla WP'ka jest niezbędne :)

Opublikowano

Sam oficjalnie polecam Ci Skórzane Kozaczki :)

Unik strzał na pewno się przyda wszędzie :) To tzn. butki uniwersalne :)

A co do tego to by więcej hitać musisz robić skille :)

Bez skilli będzie Ci ciężko poskromić Wieżę Demonów a Czarowane ostrze dla WP'ka jest niezbędne :)

Co mu polecasz? skórzane kozaczki? przecież ma 2 pary +9, jedne z hp i jedne z unikiem strzał...

Bez biologa raczej nie dasz rady. Pamiątki są tak jak by wymogiem. Możesz też łyknąć roskę na 100defa, powinna wystarczyć. Buffy do 35%, Czarowane G, truciak 35+śr +6 i dasz radę.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

To, że 90% użytkowników mpc nie czyta treści tematów tylko sam tytuł wiadomo od 1410 ;)

Dzięki wszystkim za pomoc. Chyba faktycznie nic innego nie wymyślę niż oddanie tych pamiątek i może jeszcze zbroję wymienię na stalkę+6 z KD Obrony+5 (na SG daje 60 obrony) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...