Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

damian1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na wstępie zdradzę, że serwer nie będzie jakimś 20-slotowym shitem z 30 zarejestrowanymi kontami. Jesteśmy administratorami z kilkuletnim doświadczeniem, a nasz poprzedni serwer (niestety sprzedany) po 3 miesiącach pobijał rekordy popularności (250/250) i masa kont Vip. Nie podamy nazwy, by nie robić reklamy obecnej konkurencji, ale możliwe, że ktoś tutaj słyszał o nickach Cestis i Damian_RastMan.

Otóż planuję z kilkoma osobami założyć serwer minecraft, szukam więc ludzi chętnych do pracy przy budowie mapy itp., oraz takich, którzy byli by w stanie podesłać kilka ciekawych i oryginalnych pomysłów na serwer. 

Zachęcam do Aktywnego dzielenia się pomysłami oraz swoimi propozycjami pomocy, oto wzór (w razie, jeżeli jest tutaj ktoś chętny do pomocy):

[b]Wiek[/b]:
[b]Jak stoimy z możliwością rozmowy głosowej[/b]:
[b]Ile średnio jestem w stanie poświęcić czasu[/b]:
[b]Doświadczenie w prowadzeniu serwera[/b]:
[b]W czym konkretnie chciałbym pomóc[/b]:
[b]Inne (Jeśli jest coś, czym nie pochwaliłeś się wyżej)[/b]:

(Nie jestem pewien, czy powinienem to tłumaczyć, ale proszę po prostu o to by skopiować wzór i uzupełnić go informacjami.)

Z wyrazami nadziei, na chętnych do pomocy :)

Pozdrawia Damian_RastMan.

Opublikowano

@Refresh

Informuję, że znaleźliśmy Ciekawy i Oryginalny motyw przewodni serwera, sponsora oraz kilku członków ekipy, miejcie więc pewność, że serwer nie będzie jednym wielkim niewypałem, nie zaprzestaję poszukiwań Ciekawych pomysłów na motywy poboczne oraz wciąż szukam osób chętnych do pomocy przy tworzeniu serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...