Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mrucznik Zarobek.

dami99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Mrucznik'a raczej nikt Ci bugów nie udostępni ( jeżeli wgl jakieś jeszcze są ). Gdy sam tam grałem pamiętam jak bugi usuwali nałogowo. Spróbuj zatrudnić się u kogoś w biznesie, długo grasz ?

Opublikowano

Cóż, mimo, że osobiście serwer mi nie podchodzi, to najlepiej będzie ci robić tzw. matsy. Wystarczy, że będziesz jeździł z punktu A do punktu B, tworząc materiały do broni i tutaj drogi są dwie możesz tworzyć bronie i je sprzedawać, bądź po prostu sprzedawać same 'matsy' innym graczom. Niestety, konkretów ci nie podam, bo dawno tam nie grałem, ale na forum na pewno znajdziesz rozpisany poradnik dot. właśnie tej pracy. Druga opcja to oczywiście mechanik, którą pewnie znasz. Tak czy siak niestety obie prace są dość monotonne, ale na innych, raczej za dużo nie zarobisz.

Opublikowano

Gram trochę mam już 170k ale mech mi się znudził. Polecacie prawnika lub łowce nagród?

A jak z mafią czy to prawda że można zarobić ponad 10kk?

Opublikowano

Gram trochę mam już 170k ale mech mi się znudził. Polecacie prawnika lub łowce nagród?

A jak z mafią czy to prawda że można zarobić ponad 10kk?

Łowca nagród jest dość lipny - nie możesz gościa rozwalić dmiąc, jednakże  jeśli nie zrobisz inaczej to cię po prostu zastrzeli. Prawnik - w sumie zależy, też tak sobie.

Jeśli chodzi o zgp to nie wiem, raczej w takich org. gra się dla klimatu, a nie $.

Opublikowano

Dami99. Grałem na mruczniku, miałem około 2 miesięcy temu 10kkk. Pracowałem jako mechanik(Skill poziom 5) + Byłem w mafii z czego klimat oraz kasa z napadów itd.

Opublikowano

Także grałem okolo 1.5 miesiąca i miałem 6kkk. W mafii się fajnie zarabia więc polecam, na mechu także się fajnie pracowało lecz tylko na początku- później to zaczyna się robić nudne.

Opublikowano

@SugarPotato Jest to SA-MP a wersja SAMP to 0.3z-R2. IP itd. znajdziesz na ich forum, wystarczy wpisać w google "mrucznik rp" i ci wyskoczy., 

A tu masz poradnik jak zacząć grę

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem opłaca się. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Ok opłaca się grać w kasynie?

Ja grałeś i średnio mi to wychodziło. Jeżeli czujesz się na siłach to możesz spróbować. Ale jak mówię, najbardziej polecam dołączyć do mafii, dostajesz kasę z napadów etc.

Opublikowano

Serwer trochę gówniany, ponieważ nie da się zrobić prawa jazdy oraz dowodu. Zarobiłem 30k i nie wiem jak rozwijać gwiazdki skila dla mechanika. Urzędnicy nie pracują i nie mogę grać. Jeździć się nie da bo nie ma urzędników.

Opublikowano

Można zrobić prawo jazdy i dowód. Wystarczy że dorwiesz urzędnika a jak nie możesz na nikogo trafić to napisz jakiemuś PW na forum czy cos. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...