Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MintCoins Na pc nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chyba wiecie że mintcoins jest do nabycia na andrioid, ale ze względu że ja go nie posiadam pobrałem ją na pc ze strony, można w 30 minut zarobić 1$ , tylko ten program coś u mnie nie działa, jak by neta nie chciało użyć (mojego), piszę Synchronizing witch network. -353614 blocks remainig... Proszę o pomoc....

polecą +++++

link do ss

http://i.imgur.com/en5wTCM.png?1

x

Opublikowano
Napisz temat w pogaduszkach, tam ci pomogą.

Nie rozumiem.

Jaki ma ten temat związek z działem league of retards?...

A podasz link bo jestem zielony :D 

x

Opublikowano

Witam otóż chyba wiecie że mintcoins jest do nabycia na andrioid, ale ze względu że ja go nie posiadam pobrałem ją na pc ze strony, można w 30 minut zarobić 1$ , tylko ten program coś u mnie nie działa, jak by neta nie chciało użyć (mojego), piszę Synchronizing witch network. -353614 blocks remainig... Proszę o pomoc....

polecą +++++

link do ss

http://i.imgur.com/en5wTCM.png?1

A ta waluta to nie jest coś takiego jak BitCoin? 

Opublikowano

Ehh to podróba BitCoina, nie zarabiasz na tym kasy, tylko te "MintCoiny".

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ehh to podróba BitCoina, nie zarabiasz na tym kasy, tylko te "MintCoiny".

Przecież to napisałem, potrzebuje pomocy a wy tylko tutaj robicie spam ...

x

Opublikowano

Musi ci się to zsynchronizować z siecią, czyli musisz poczekać aż ci się to załaduje, wtedy będziesz mógł otrzymywać Mintcoiny na swoje konto.

1398258449-U383457.png

Opublikowano
Musi ci się to zsynchronizować z siecią, czyli musisz poczekać aż ci się to załaduje, wtedy będziesz mógł otrzymywać Mintcoiny na swoje konto.

Cieszy mnie to ale to już trwa 6godzin i nawet więcej ; ( ile to może trwać: (

x

Opublikowano

Tak w ogóle to to co pobrałeś to nie ma nic wspólnego z aplikacja MintCoins.
Musisz to włączyć i czekać aż ten zielony pasek na dole sie cały załaduje. Wtedy dopiero będziesz mógł zarabiać.

Opublikowano

Tak w ogóle to to co pobrałeś to nie ma nic wspólnego z aplikacja MintCoins.

Musisz to włączyć i czekać aż ten zielony pasek na dole sie cały załaduje. Wtedy dopiero będziesz mógł zarabiać.

Tak to już jest, że niektórym się zdarza pomylić aplikacje na Androida z kryptowalutą typu Bitcoin.

Do autora tematu:

Tutaj nie zarobisz żadnych dolarów, bo to jest aplikacja-portfel kryptowaluty MintCoin.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Do autora tematu:

Tutaj nie zarobisz żadnych dolarów, bo to jest aplikacja-portfel kryptowaluty MintCoin.

Kur*** dobra daruje sobie , chyba że się da na tym zarabiać ale chyba nie . Dobra temat do zamknięcia :P) wszyscy dostają +++++

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...