Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki eclips wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Heiler Zauważyłem, że ty tylko "hejtujesz" [wnioskuję z tego, że napisałeś dwa tematy hejtujące kogoś]. Może tak sam się ruszysz i sam coś napiszesz? A nie sam hejtujesz, a sam pewnie gówno potrafisz.

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Ile razy ci mam powtarzać tobie i reszcie

ŻE NIE WIECIE CO POTRAFIE A CZEGO NIE!

NIE WIECIE = NIE WYPOWIADAJCIE SIĘ!

To czy hejtuje, czy nie to jest moja sprawa i łaskawie się w to nie wpierdalaj.

Ok?

nie potrafisz nawet czytać, bo masz w sygnaturze cytat kogos innego a podpisany jako mój...

Co do tematu, przestancie wszyscy z tym eclipse :D Intellij działa też swietnie :)

EDIT:

Dorzucam link: http://www.jetbrains.com/idea/

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

I gitara :D

PS. Pewnie dostanę ostrzeżenie za spam i offtop tym postem, ale nie mogłem się powstrzymać :D

Opublikowano

@Heiler Jeżeli sądzisz, że Ciebię nie możemy hejtować, to czemu ty hejtujesz innych? Sądzisz, że innych możesz hejtować, ale jak już ktoś Ciebię hejtuje to odrazu wyskakujesz. Jesteś osobą "kozak z necie, pizda w świecie". Jakbyś miał to powiedzieć tej osobie w twarz to już byś skulił ogon i poszedł się poskarżyć mamie. Jak mnie tacy ludzie irytują...

Tyle z mojej storny.

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@Karolina_666, ja już nie szukam eclipsa, bo pisze w netbeans :P Tylko @Heiler odkopał temat :P.

NetBeans też ujdzie, zwraca uwage na wiele "błędów" które eclipse pomija, jak np brak poczatkowego rozmiaru kolekcji (np new ArrayList(<tu powinien być rozmiar>) )

Ale jednak często się coś zbuguje :P nie widzi błedów, albo widzi błędy których nie ma, kazał mi dodawać nadmiarowe klamerki :D

Intellij takich problemów nie ma, a jednocześnie posiada nawet jeszcze lepiej rozbudowane opcje inspekcji kodu :P jak się fajnie skonfiguruje to naprawdę te inspekcje fajne ułatwią życie, nawet samym "uczytelnianiem" kodu.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Jaki wielki programista z Ciebie @Heiler a tak serio to gówno umiesz, i gówno wiesz.

Jeśli tak wielce umiesz programować, to napisz jakiś plugin np. robzudowane gildie, może jakaś autorska minigra.

Też sobie napisze, a jestem prze c**j umiem napisać wszystko." A tak po za tym jestem pierdolonym programistą który gówno umie - Heiler"

I od Karoliny się odjeb, bo ona przynajmniej umie pisać pluginy. A ty gówno umiesz, wielki programisto.

TAK WIEM DOSTANĘ WARNA xD

Opublikowano

@Karolina_666 Dziękuję za informacje :), ale temat stary i do zamknięcia :P.

Zamykam.

Niektórym radził bym się zastanowić nad swoim postępowaniem, sprawy prywatne proszę załatwiać na PW. W temacie stworzył się b.duży offtop.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...