Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

'Nie można połączyć z FIFA 14 Ultimate Team' (Rozwiązanie)

GameKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Niektórzy mają pewnie problemy z łączeniem serverów FUT prawdopodobnie internet blokuje wasze porty.
W mojej sytuacji był na to 1 sposób.
Miałem na komputerze programy blokujące porty (ea pisało ,że są to:Comodo,Hamachi,antywirus)
Odinstalowałem Comodo oraz Hamachi i wyłączyłem zapore windows i antywirusa i działa :D
Możecie spróbować,napiszcie czy działa ;)

Opublikowano

Sposób z usunięciem hamachi działa na pewno.

Sam miałem kiedyś z tym problem.

Właśnie wiem ;) Nie widziałem o tym poradnika więc postanowiłem go zrobić ;)

Opublikowano

Ja mam coś podobnego w Fifa World za nic nie mogę się połączyć z przeciwnikiem. Raz udało mi się połączyć z znajomym ale tylko raz potem już nie mogłem. Czy ten sposób zadziała na Worldzie? Nie instalowałem nigdy Hamachi.

@Edit Wyłączyłem Zapore i Antywirus i w Fifa World nadal nie mogę się połączyć POMOCY!

graphic.png

Opublikowano

Ja mam coś podobnego w Fifa World za nic nie mogę się połączyć z przeciwnikiem. Raz udało mi się połączyć z znajomym ale tylko raz potem już nie mogłem. Czy ten sposób zadziała na Worldzie? Nie instalowałem nigdy Hamachi.

@Edit Wyłączyłem Zapore i Antywirus i w Fifa World nadal nie mogę się połączyć POMOCY!

Popatrz na programy moze to inne niz hamachi ,a blokują porty?

Opublikowano

Jak sprawdzić jaki program blokuje porty xD

Mówie posprawdzaj programy... Programy blokujace porty działają na podstawie hamachi  comodo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...