Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Custom Skripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie chciałem znalazłem skrypty do Ryze, lecz nie mogę ich uruchomić.... Co mam robić?? Jak je włączyć?? Nagradzam +++

Opublikowano

Znajdujesz, zaznaczasz, klikasz na górze download, potem wchodzisz w my scripts i zaznaczasz go, a potem w grze trzymasz spacje.

Opublikowano

Jak to nie możesz ich uruchomić?

W bolu zaznaczasz "new script", kopiujesz całość skrypta do Ryza i wklejasz do bola. Następnie dajesz nazwe np Ryze i zapisujesz.

Pamiętaj aby mieć odpowiednie biblioteki do skryptów ^_^.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Patrzac na sam skrypt (nie wiem jak jest w opisie, mowie po kodzie) to ryze nie potrzebuje wielu bibliotek czyli libow. Polecam Lib updater. Da Ci wszystkie liby i bedziesz mial z glowy

Nie bede tlumaczyc jak wyrac bo to juz kolega wytlumaczyl

rbd2t1.png

Opublikowano

Niestety nic to nie dało, cały czas skrypty się nie ładują... Działają jedyne te rekomendowane przez BOL STUDIO... :/

Pomoże ktoś??

Opublikowano

@@ Reff

Dzisiaj sprawdzałem bol'a na innym komputerze, działał jak cudo... Pomyślałem, że skopiuje BoL z %appdata% + Bol Studio i będzie git.... Myliłem się.... Podstawowe skypty działają, lecz żadne z Custom Scripts

Opublikowano

Z regedita wszystko wyjeb...

Zaloguj sie na inne konto, uzyj Enforcevipa. 

Daj SS co sie dzieje w grze jak wlaczasz bola, I najlepiej wyslij cala paczke tutaj. 

Jesli nadal nie dziala pobierz tutaj: http://www.speedyshare.com/BreG5/BoL-Enforce.rar

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/5d8289b8079d0a4402ff422ad57b1d95c576d2833725257b634bf7a20531253c/analysis/1405190830/

Powodzenia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...