Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD COINS na allegro

krispin23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz to niższe ceny są na allegro bo chyba dzieci typowe, wystawiają tak niskie ceny coraz to niższe nie długo będzie za 100k po 5zł, w tedy nie będzie się opłacać wiadomo co robić w grze :D

A sprzedających w cale dużo na allegro nie ma więc jakiejś konkurencji nie ma ale ta dzieciarnia normalnie dobija do szału, gdzie tu sprzedawać cosiny?

Opublikowano

Takie są konsekwencje umieszczania trainera ogólnie  dostępnego dla wszystkich. Pogratulować dla autora trainera. Na marginesie to korzystam z własnego, którego nie sprzedaję i nie umieszczam za darmo do pobrania.

Opublikowano

Na forum obowiązuje zakaz handlu.

Raport.

Topic.

Ja na szczęście coś zarobiłem. Ale już zaczęły spadać ceny, nie wiem po co obniżają, skoro i tak sprzeda się, bo szybciej? za śrubki ?;p ehh...

Opublikowano

no i dobrze dla mnie na allegro moga sprzedawac  1mln 5zl ja i tak sprzedaje ciagle po stalej cenie tym samym osoba :D

To gdzieś ty takich jeleni znalazł, jak sie dopatrzą ze gdzie indziej taniej to nie będziesz tak zacieszał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...