Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Warny w konsoli!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ przy przeciążeniu dostaje w konsoli co jakiś czas taki log:

[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: Exception in thread "Head Conversion Thread - TUTAJ NUMEREK SIĘ TYLKO ZMIENIA" 
[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: java.lang.IllegalArgumentException: Empty string not allowed
[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: 	at net.minecraft.server.v1_7_R2.NBTTagString.<init>(SourceFile:14)
[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: 	at net.minecraft.server.v1_7_R2.NBTTagCompound.setString(SourceFile:80)
[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: 	at org.spigotmc.HeadConverter$1.run(HeadConverter.java:134)
[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: 	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: 	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
[13:01:12] [Head Conversion Thread - 477/WARN]: 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

Tak jak napisałem w wartości zmienia się tylko numerek może być to 3 a i spodkałem się z 477 więc nigdy nie wiadomo ;)

Silnik mam spigot-1.7.5-R0.1-SNAPSHOT #1387 (ostatni build pod 1.7.X)

Proszę o pomoc! ;)

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

A czy jakiś plugin świeci się na czerwono w liście ?

Przypominam, że wersja używana przez ciebie nie jest stabilna.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Z tego co pamiętam ta wersja jest jeszcze wspierana.

Nie, nie świeci się.

Tak po update błąd się nie pojawia lecz chce mieć 1.7.X

Tutaj chodzi o wątki procesora - bierze kolejne choć ich nie ma i wali warnami lecz po ustawieniu parametru w skrypcie startowym nadal wyskakuje.

Pomocy!

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

Któryś z pluginów, jaki masz nie jest zaktualizowany pod NBT spigota na nowsze wersje :)

Masz r0.1, śmiga z nbt pod r0.2 ;c

10732745374541468291.png

Opublikowano

Zaktualizuj pluginy do 1.7.5 :-) i zmien build spigota

@Swiezu Ja mam zawsze pluginy na zielono, nawet jak nie dzialaja :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...