Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne sny o gonieniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkam na wsi. Mam dużą działkę która od asfaltu jest oddzielona bramą jak wszystkie inne zwyczajne standardowe domy. Od dawna mam jeden uciążliwy sen... To znaczy - nie jeden sen jaki mam. Ale jeśli już mam inny sen to to jest jakieś 50%. Drugie 50% wszystkich snów to właśnie ten sen.

Otóż śni mi się, że biegnę przed kimś czymś groźnym. Już zaczynam biec, rozpędzam się. Ten ktoś jest daleko. Niestety - po chwili nie mogę biec szybko. Czuję się, jakbym biegał po księżycu. Odbijam się lekko w pionowo - a nie poziomo. Bardziej to wygląda jak powolne skakanie i wybijanie się do przodu. Ten ktoś jest już coraz bliżej. Wchodzę na schody, już mam się zamykać ale ten ktoś też już jest baaaaaaaaaardzo blisko. potem ze strachu mysle sobie ze to przeciez niemozliwe i ze juz cos takiego przeciez mialem i wiem ze to sen i  jak juz wiem ze to sen to wiem ze moge sie obudizic i sie budz.e dziwne. Co moze znaczyc ta ucieczka? :D Moze mamy jakichs amatorow ezoterykow na forum.

Opublikowano

Kup celtycki talizman. Odpędza koszmary najlepiej.

Pamiętaj, że ma być pobłogosławiony, a nie taki zwykły.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Pewnie jak się budzisz masz mokro?  xD

nie ;f

Kup celtycki talizman. Odpędza koszmary najlepiej.

Pamiętaj, że ma być pobłogosławiony, a nie taki zwykły.

Nie, jestem katolikiem. Raczej unikam takich magicznych spraw.

Opublikowano

Podobno nie je się przed snem, bo ma się po tym koszmary. Może codzienne jesz i jest to akurat to samo? : P

uciekać przed kimś bądź przed czymś - unikniesz jakiegoś niebezpieczeństwa
uciekać przed niebezpieczeństwem - korzystny obrót wydarzeń
uciekać przed kimś - taki sen wyraźnie sugeruje, że nie próbujesz nawet radzić sobie z przeciwnościami, z góry zakładasz, iż nic nie da się zrobić, więc nie warto walczyć. Takie założenie przeszkadza Ci w aktywnym kreowaniu własnego życia. Zamiast zdobywać to, co najlepsze, masz zwyczaj zadowalania się tym, co wybiorą za Ciebie inni

Ile stron tyle wersji haha.

Podsumowując powyższe: musisz nauczyć radzić sobie z przeciwnościami losu, bo na razie cudownie ich unikasz  B)

Opublikowano

Jak już sobie zdasz sprawę we śnie, że to sen, spróbuj się uspokoić, zobaczyć kto cię goni itd. Niełatwo jest uzyskać świadomy sen, ty masz okazję, więc pobaw się troche ;)

Opublikowano

to proroczy sen, jestes synem jezusa i ojcem boga, a zarazem zbawicielem 

wejdz na szczyt Tatr owinięty w bawełne podczas pełni burzy i ostrym księżycu po czym umrzyj zeby zmartwychstac 3 dni pozniej (zalezy jakie masz polaczenie, jak zlapiesz laga to i ze 5 dni moze wyjsc) i zbawiaj swiat

Sen w ktorym ktos cie goni znaczy, ze masz sen, ze ktos cie goni.

Opublikowano

to skoro, pod koniec snu orientujesz się ze śnisz to czemu chcesz się obudzić jak zyskujesz kontrole na tym wszystkim to możesz przemienić ten sen w coś pięknego np, możesz sobie urządzić orgię xD, ogólnie chciał bym uświadomić sobie w śnie że to tylko sen ale jakoś o tym zapominam ;c

Opublikowano

Już zaczynam biec, rozpędzam się. Ten ktoś jest daleko. Niestety - po chwili nie mogę biec szybko. Czuję się, jakbym biegał po księżycu. Odbijam się lekko w pionowo - a nie poziomo. Bardziej to wygląda jak powolne skakanie i wybijanie się do przodu.

Brak umiejętności biegania prawie zawsze występuje w snach o ucieczce.

Jakiś uraz z dzieciństwa? Dorwał cię pedofil, albo ktoś kto miał złe zamiary wobec ciebie? Może nie pamiętasz tego, ale jakaś część tego wydarzenia głęboko utkwiła w twojej podświadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...